Ясновидката Вера Лион е много известна не само в родината

...
Ясновидката Вера Лион е много известна не само в родината
Коментари Харесай

Ясновидката, която няма сбъркана прогноза – „Казахстанската Ванга“

Ясновидката Вера Лион е доста известна освен в родината си Казахстан, само че и в цяла Русия и всички някогашни руски републики. Нейната известност се дължи на обстоятелството, че прогнозите й постоянно излизат правилни. По тази причина в рускоезичните страни всички я назовават Казахстанската Ванга. За страдание на всички последното й предсказване не е по никакъв начин положително. До края на календарната 2017-а година Вера Лион вижда експлоадирането на огромна война, освен това с присъединяване на велики сили като Русия и Съединени американски щати.

Военният спор ще бъде разследване на напрежението, което се натрупа по оста Вашингтон – Москва още от украинската рецесия, както и твърдият отвод на Северна Корея да се откаже от нуклеарната си стратегия, което изправи на нокти Япония и Южна Корея. Допълнителен подтик към най-лошата за човечеството развръзка Вера Лион вижда в иден отвод на Русия и още няколко мощни стопански системи да употребяват като валута американския $.

Тази тематика към този момент се разисква на много високи равнища в Москва.

Казахстанската Ванга е сигурна, че съвкупността на всички тези процеси ще докара до разпад на Съединените щати, а по-късно и на Европейския съюз, което би се отразило и на бъдещето на България. Именно вероятността от разпад на Съединени американски щати ще бъде в основата на военния спор. Според Вера Лион Вашингтон ще се опита да резервира териториалната си целокупност, като възпламени боен спор в опит да насочи другаде вниманието.

„ Съединени американски щати ще се разпаднат. Те обичат да изнасят оранжеви революции. Но ненакърним закон на Вселената е, че каквото правиш за другите, това и ще получиш„, уверена е гадателката. Пророчицата вижда и коренни промени в Турция. Според нея до две-три години диктаторът Ердоган ще загуби властта си и ще бъде грубо осъден за всичко, което направи от размирното лято на 2016 година до през днешния ден. Тогава Турция ще бъде разлюляна и от мощно земетресение, предсказва още Вера Лион.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР