Ясновидката Соня Щерева е популяна в цялата страна с феноменалните

...
Ясновидката Соня Щерева е популяна в цялата страна с феноменалните
Коментари Харесай

Прочута ясновидка: България няма да се оправи от такива като Слави Трифонов

 Ясновидката Соня Щерева е популяна в цялата страна с феноменалните си благоприятни условия да предсказва и най-малкия подробност в бъдещето. Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето, насочва, дава препоръки и лекува от 1990 година, а потокът от заболели, хора с проблеми освен от България, само че и от чужбина, не стопира целогодишно пред дома й в железничарския град. С пророчицата се поучават известни персони от политиката, шоубизнеса и публичния живот, измежду които е и вдовицата на Илия Павлова – Дарина. Често за подпомагане при заплетени случаи със Соня се съветват даже и криминалисти, написа Ретро.

Според последната прогноза на гадателката, България я чака напредък след 2020-а. Тя планува, че след към три години ще стартира всеобщо завръщане на българи от чужбина. Държавата ни ще тръгне нагоре и я чака напредък. " Тогава ще се раждат доста бебета, чака ни същински бейби взрив. В ръководството на страната ще стартират да влизат образовани и готови българи, живели зад граница, които същински ще болеят за проблемите на своите сънародници. Тези, които ще дойдат, ще възродят страната. Те са приключили влиятелни университети и в действителност ще ги води националния интерес ", пророкува Соня Щерева.

Ясновидката е безапелационна, че България няма да се оправи от такива като Слави Трифонов или краткотрайни водачи и партии, а от високо образовани и с морал българи зад граница.

По думите й непоправими неща за България няма да се случат, тъй като я пази висша мощ. " Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, макар че някои се пробват да вършат такива мрачни прогнози. Свята сила от душите на починалите воини през другите исторически интервали във войните пази България. Земята ни е мощно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна “, припомня пророчицата.

Според екстрасенса не се обрисуват съществени катаклизми през идващите години. Голямо земетресение няма да има, а единствено от леки земетресения. Соня Щерева твърди, че в региона на Родопите има угаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малко на брой учени. Кратерът " спи “ и в случай че се разсъни, има възможност да стане рисково. Щерева планува пороите, наводненията и градушките да не престават.

" Смятам, че това е Божие предизвестие, с цел да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени “, споделя ясновидката.

Тя добавя, че се чака в бъдеще растеж на инфекциозните заболявания, породени от разнообразни инсекти. " Често няма да е прочут произходът на заболяването, лекарите ще се затрудняват да слагат диагнозата, само че в действителност ще има епидемии, които ще обиден доста хора “, предизвестява горнооряховката. Соня Щерева споделя, че в последно време доста деца страдат от тумори в мозъка. Това е наблюдението й през последните години, когато обезпокоени родители идват за съвет при нея. Част от туморните формирания, за благополучие са доброкачествени и има лекуване.

Ясновидката прибавя изумлението си, че в България е настанала " ерата на магиите “. При нея постоянно идвали хора, потърпевши от злонамерено енергийно въздействие или такива, които желали да създадат някому неприятно.

Злосторниците обаче тя прибирала още от вратата. " За да умееш да разваляш злодейството, да изчистиш отрицателната сила, би трябвало да познаваш сърцето на Корана. В България има единствено двама-трима просветени, които са учили този поминък в Истанбул и те умеят да създадат качествено нещата. Така или другояче, този който поръчва, очевидно няма боязън от Бога, тъй като някой ден злото се връща към него като бумеранг. Ако той не пострада, отрицателната сила ще се стовари с двойна мощ върху неговите деца или внуци “, безапелационна е Щерева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР