„Ясно е, че те не могат да издържат тази война

...
„Ясно е, че те не могат да издържат тази война
Коментари Харесай

Съветник на Зеленски: Украйна не желае да се откаже от никаква територия

„ Ясно е, че те не могат да устоят тази война с години и моралът им е толкоз невисок, че даже не могат да поддържат своите доставки и логистика “, сподели той.

Роднянски, който също е помощник по стопанска система в Кеймбриджския университет, e безапелационен, че Украйна няма да жертва своята „ териториална целокупност ".

„ Ако попитате хората, които живеят в тези региони, те не биха желали да живеят в Русия. Как да ги оставим? Да не приказваме за цялата концепция за „ разсичане " на страната ни. "

Той предложи „ по-конкретна " версия на „ меморандума от Будапеща " - който дава гаранции за сигурност на Украйна.

„ Меморандумът от Будапеща трябваше да подсигурява нашата сигурност в подмяна на отказването от нуклеарните оръжия през 90-те години ", сподели той. „ Трябва да е нещо в тази тенденция, където да бъдат посочени стъпките, кои страни тъкмо ще работят по какъв метод, в случай че сигурността е застрашена ".

Но той предизвести, че евентуалното присъединяване на страните от НАТО в подобен пакт ще бъде " внимателен въпрос ".

„ Ето за какво договарянията не са лесни, тъй като не бихте желали да задействате член 5, всъщност, привличайки цялото НАТО в спор с Русия, Страните от НАТО не желаят да се случи и по тази причина договарянията към момента не престават ", добави Роднянски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР