Ясно е, че бившите управляващи в тая тройна своя форма,

...
Ясно е, че бившите управляващи в тая тройна своя форма,
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Има предизвестен провал на опита за съставяне на правителство

Ясно е, че някогашните ръководещи в тая тройна своя форма, по-скоро избират да останат отвън тези диалози, което носи предупреден неуспех на опита за сформиране на държавно управление, сподели по Нова тв политологът Стойчо Стойчев. 

" Твърде съмнително се отнасят към ГЕРБ в този формат за договаряния. Коалиционното парламентарно ръководство е по-добро, тъй като не е еднолично и има доста несъгласие играчи, които в един миг от общото ръководство могат да кажат - тук се правят безобразия, и да се разпадне обединението. Те ще отстояват и алените си линии и целите, които са си сложили като законодателни ограничения. Когато приказваме за цели, е добре те да не са 25 - 26, а да можем да се оправим с всеки един от тези цели. Сега обстановката не е подобаваща. Сблъсъкът постоянно е сред двама, за трети няма място. Всеки гледа да е острие и да се сблъсква челно с по-големия. Българска социалистическа партия и ГЕРБ ще бъдат постоянно в спор. Но нямаше какво друго да се направи. И по този начин до идващото лято.

Няма по какъв начин да се съгласи Борисов да стане зависещ на партийните водачи на 2-3 партии. Той е излязъл от роля на образуване на политическа тактика, огромната спирачка е неговото правосъдно гонене. " - добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР