Ясно е, че бъдещето на колите е свързано с електричеството,

...
Ясно е, че бъдещето на колите е свързано с електричеството,
Коментари Харесай

Европейската страна, в която Tesla ще произвежда най-евтината си кола

Ясно е, че бъдещето на колите е обвързвано с електричеството, само че по-големият въпрос е кой производител ще успее да работи най-бързо и съобразително, с цел да вземе превес над останалите.
 Geely JiYUE 01 - китайският автомобил, от който Tesla има за какво да се опасява
Geely JiYUE 01 - китайският автомобил, от който Tesla има за какво да се опасява

Очаква се това да е първият безпилотен автомобил от равнище 4 в света

В това число включваме основаването на електрически автомобил, който да бъде на по-достъпна цена. Tesla, несъмнено, няма да остане по-назад от съперниците си разгласи, че ще сътвори подобен автомобил, който да коства към 25 000 $.

Големият въпрос обаче е освен по кое време ще го забележим, само че и къде ще бъде създаван. От Reuters твърдят, че имат отговор на този въпрос. Техен неизвестен източник твърди, че наличният електрически автомобил на компанията ще се създава в Европа. И по-точно в завода край Берлин, прочут като гигафабрика.
 Снимка 641098

Твърди се, че самият Илон Мъск е направил обявлението при посещаване в завода, само че не е прецизирал по кое време възнамерява да стартира производството на наличния електрически автомобил на Tesla.

Наскоро стана ясно, че с помощта на гигафабриките си Tesla съумява да редуцира процеса по основаването на коли и да го направи по-евтин. Плановете са даже по-големи, като Мъск цели цялото " тяло " на колите да бъде изливано като едно цяло, не на стотици елементи, както е сега.

Резултатът от това ще бъде впечатляващ, тъй като по този метод даден нов модел ще може да бъде създаден от нулата за към 18 до 24 месеца. В момента този развой лишава към четири години, пише CarBuzz.
 Снимка 641100

По време на същото посещаване в завода Илон Мъск е декларирал на чиновниците, че от ноември възнагражденията им ще бъдат нараснали с 4%. Което е по-малко от нарастването през предходната година, което бе 6%.
 Tesla Cybertruck и фрагментите, на които пикапът тегли ракетен мотор на SpaceX
Tesla Cybertruck против ракетен мотор

Електрическият пикап може всичко

Въпреки тези нараствания от немския съюз IG Metall настояват, че заплатите в Tesla са с към 20% ниски от тези при останалите производители.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР