Ясно беше казано, че кандидатурата на ВМРО за кмет на

...
Ясно беше казано, че кандидатурата на ВМРО за кмет на
Коментари Харесай

ВМРО издигат хубав мъж за кандидат-кмет на София

Ясно беше казано, че кандидатурата на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София ще се разгласи на 21 септември, повтори в предаването " Беновска пита " по Канал 3 общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в столицата Карлос Контрера. Ясно е, че ще е мъж, може би ще е прекрасен, не желая да злоупотребявам, ще се разбере, загатна Контрера.

Не е наложително балотажът да бъде сред две дами. Не би трябвало да се гадае кой ще бъде предпочетен от жителите, само че все си мисля, че след резултатите от локалните избори, ние показахме своето място, сподели още той.

Казахме, че ще се борим до дъно за кметското място на София и за общински съветници, тъй че умерено можем да се вместим в 3то място. Който и да бъде определен за кмет от Вътрешна македонска революционна организация ще бъде представител и няма да се откаже, без значение кой е. Не знам за какво е по този начин забавна фигурата на лидера, за мен са забавни дебатите, а не фотосите и акциите, безапелационен беше Контрера.

Право е на Волен Сидеров да се кандидатира. Преди няколко дни очевидно се разгласи, че сътрудниците от " Атака ” ще поддържат Мая Манолова, само че по-късно се оказа, че не е по този начин. Кампанията ще бъде забавна освен поради тези, които се идеализират сега а и предвид на по този начин наречената пред акция. Вътрешна македонска революционна организация си е независимо в тези избори, както стана ясно през днешния ден, сподели Карлос  Контрера.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР