Японският производител на автомобили Хонда няма да напуска Турция. Това

...
Японският производител на автомобили Хонда няма да напуска Турция. Това
Коментари Харесай

Хонда няма да напуска Турция

Японският производител на коли " Хонда " няма да напуща Турция. Това разкрива в. " Дейли Сабах ".

Преди дни от " Хонда " оповестиха, че напущат Англия поради неуредиците към Брекзит.

От японския авто колос разкриха, че преразглеждат световната си индустриална система и благоприятни условия, като се регистрира нуждата от усъвършенстване на индустриалния потенциал и увеличение на успеваемостта на производството.

От " Хонда " считат мощностите им в Турция да се съсредоточат върху производството на електрически транспортни средства.

Компанията ще приключи производството на настоящия Civic Sedan в края на 2021 година, както президентът на " Хонда " Такахиро Хачиго разгласи на конференция по-рано във вторник.

Решението за прекъсване на производството няма нищо общо с стопанската система на Турция.

Фабриката, ситуирана в северозападната провинция Коджаели, е второто индустриално оборудване на " Хонда " в Европа. Фабриката на Honda Gebze е основана на обща повърхност от 292 297 квадратни метра. " Хонда " сега създава 38 000 единици годишно.

" Хонда " разгласи, че ще затвори своя цех във Англия през 2021 година, което слага под риск 3500 работни места и е още един удар за английската стопанска система, изправен пред тестването на излизането си от Европейския съюз на 29 март.

В изказване компанията цитира " невиждани промени в международната автомобилна промишленост " за решението за затваряне на централата до 2021 година.

Япония и Европейски Съюз подписаха преди седмици огромна договорка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР