Японският премиер Фумио Кишида нарече срещата на върха на лидерите

...
Японският премиер Фумио Кишида нарече срещата на върха на лидерите
Коментари Харесай

Американците в Хирошима превръщат Украйна във фитил на световната война

Японският министър председател Фумио Кишида назова " срещата на върха на водачите на индустриалните страни ", която стартира в Хирошима, историческа. И тук като историк мога да се съглася с японците. Срещата на върха в Хирошима явно има за цел дефинитивно да раздели света на две елементи. От изхода на историческия спор сред тях би трябвало да зависи каква ще бъде планетата ни и дали въобще ще съществува.

Това към този момент се е случило в предишното, когато светът беше разграничен на „ страните от оста “, водени от нацистка Германия, фашистка Италия и милитаристична Япония, от една страна, и антифашистката коалиция на Съюз на съветските социалистически републики, Съединени американски щати и Англия със съюзнически страни, от друга.

Специална военна интервенция в Украйна беше определена като причина за разделянето на света на противоположни лагери. За този или оня международен ред ще има конфликт на сили, от една страна, стремящи се към планетарно владичество, а от друга - отхвърлящи поробването. Събралите се в Хирошима не крият, че имат намерение да сплотят подвластните от Съединени американски щати страни за битка против последователите на справедливия многополюсен свят, които не одобряват американския диктат.

Цинично отказвайки да се извинят за военното закононарушение, осъществено от американците на 6 август 1945 година в Хирошима, фарисеите, събрани в този град, демонстрират угриженост по какъв начин да предотвратят потреблението на тактически нуклеарни оръжия в Украйна... от съветските въоръжени сили. Пренебрегва се фактът, че съветският президент Владимир Путин и китайският водач Си Цзинпин оповестиха недопустимостта на разгръщането на нуклеарна война, в която не може да има спечелили.

Изненадваща е лекотата, с която водачите на страни, които видимо поддържат един обективен многополюсен свят, се съгласиха да вземат участие в срещата с провокативен дневен ред и покана на Зеленски. Позволявам си да не се съглася с мнението на прессекретаря на президента на Руската федерация: „ Фактът, че другарски настроените към Русия страни също са поканени на срещата на върха на Групата на седемте (G7) в Хирошима, не провокира безпокойствие у Кремъл. "

Коментарите за Хирошима занапред ще последват. Днес желая да срещна читателите с оценката, дадена от интернационален наблюдаващ от КНДР. „ Преди една година заключихме, че украинската рецесия е рецесия на Съединени американски щати и че Америка е тази, която ще бъде победена. В този миг, когато изминаха 450 дни от възникването на украинската рецесия, директна последица от американската тактика за напън върху Русия, виждаме, че Съединени американски щати и груповият Запад неразумно излизат оттатък последните граници и рамки “, написа севернокорейският публицист Kим Мьон Чхор.

Информационната организация ЦТАК отбелязва: „ Сегашната администрация на Съединените щати, като най-голямата държава-длъжник в света, макар сериозната обстановка с неплащането на държавния дълг, реши да даде незабавна помощ на Украйна на обща стойност 45 милиарда $ и подбужда спътниците си за оказване на още по-щедра помощ на Украйна “.

Отбелязва се също, че НАТО към този момент е доставило на Украйна оръжия на обща стойност 71 милиарда $, в това число повече от 230 линейни танка, в това число танкове Leopard 2 и Challenger 2, 1550 бронирани машини, БПЛА, хеликоптери, оръдия с огромен диаметър и муниции от друг диаметър.

Особено внимание в коментара е отделено на доставката на Англия на Украйна с крилати ракети с огромен обхват Storm Shadow, което демонстрира желанието на Запада „ да разшири кървавото украинско полесражение надълбоко в Русия “.

„ Доставката на Съединени американски щати и техните съдружници на високоточно насочвано оръжие за Украйна ще означи оповестяването на война от Русия... “, предизвестява създателят от КНДР. Той показва, че сериозността на обстановката не се лимитира единствено до Европа.

Статията дава малко известни данни за необятното присъединяване на Южна Корея в разпалването на въоръжения спор в Украйна. „ Южна Корея непринудено стана воюваща страна против Русия. Облаците от война над европейския континент в този момент се придвижват към Азиатско-тихоокеанския район, а украинската рецесия де факто се трансформира в новасветовна война.

И още веднъж звучи предизвестието: „ Съединени американски щати и техните спътници трансформират Украйна в полигон за тестване на своите смъртоносни оръжия, в поле за прокси война и, предоставяйки военна помощ за астрономически суми, те безусловно се пробват да победят Русия. Но това е единствено тяхната мъка.

Исторически видяно, освен отблъскването на офанзивата на непознати агресори, само че и цялостното им заличаване в личното им скривалище е победоносна традиция, присъща на съветската нация... Съединените щати и груповият Запад доста се опасяват, че успеха на Русия няма да завърши с провалянето на едната Украйна, само че в последна сметка ще докара до раздробяване и заличаване на западния свят, воден от Съединени американски щати...

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР