Японският автомобилостроител Nissan Motor Co възнамерява до 2030 година да

...
Японският автомобилостроител Nissan Motor Co възнамерява до 2030 година да
Коментари Харесай

Плановете на Nissan за нови модели автомобили в следващите години

Японският автомобилостроител Nissan Motor Co има намерение до 2030 година да показа 27 нови модела коли, в това число 19 електрически транспортни средства и модел електромобил особено за китайския пазар (до 2024 г.), написа в оповестената през днешния ден тактиката на компанията, заяви " Прайм ".

" При реализирането на дълготрайната визия " Nissan Ambition 2030 ", имаме намерение да подобрим метода, по който пътуваме. Възнамеряваме да проучим всички благоприятни условия и да обявим начинания за разширение на нашата тактика за електрификация ", се споделя в документа.

По-специално, съгласно проекта, до фискалната 2030 година, която ще стартира на 1 април 2030 година, автомобилният производител възнамерява да показа 27 нови модела, в това число 19 електрически транспортни средства. Освен това, през фискалната 2024 година, започваща на 1 април 2024 година, компанията възнамерява да показа модел електрически автомобил предопределен само за китайския пазар.

До 2026 година автомобилният тръст възнамерява да влага 2 трилиона йени (почти 14,7 милиарда долара) в създаването на електрически и хибридни транспортни средства.

Автомобилостроителят ще се стреми да усили до 2026 година каузи на електрическите транспортни средства, в това число хибридите, до 58% от продажбите в Япония и до 98% от продажбите в Европа. А до 2030 година, делът на електрическите транспортни средства би трябвало да доближи 55% от продажбите на нови коли на компанията в света.
 Nissan изтегля от пазара над половин милион свои коли поради неизправности
Nissan изтегля от пазара над половин милион свои коли поради неизправности

Ще бъде осъществен безвъзмезден ремонт
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР