Японският автомобилен производител Suzuki ревизира технически своите два модела Across

...
Японският автомобилен производител Suzuki ревизира технически своите два модела Across
Коментари Харесай

Suzuki надгради Across и Swace

Японският авто производител Suzuki ревизира механически своите два модела Across и Swace. Новите функционалности са по-голям мултимедиен сензорен екран с навигация и усъвършенствани асистиращи системи. Като най-големият модел в гамата на Suzuki, SUV Across предлага обилие от пространство, както и plug-in хибридно задвижване, за което се споделя, че впечатлява с невисок разход на гориво и ниски излъчвания на CO2.

Просторното комби Swace е предопределено да комбинира динамичен дизайн с високо равнище на комфорт при шофиране и икономично цялостно хибридно задвижване. Сега Suzuki даде и на двата 10,5-инчов мултимедиен сензорен екран с HD резолюция, в който е интегрирана навигационна система. В допълнение към паметта за данни за произшествието общоприетоо е разпознаването на пътните знаци с образни и звукови предизвестия при превишена скорост.

В допълнение, функционалностите на системата за прелиминарен конфликт са разширени, тъй че и двата модела да дават отговор на „ Общия правилник за сигурност “, който ще се ползва в Европейския съюз от юли 2024 година 12,3-инчовият изцяло дигитален инструментален панел, който се е потвърдил в Across, се употребява и в Swace.

Across се предлага от 58 190 евро извънредно в гамата съоръжение Comfort+. На борда, наред с други неща, са системата за достъп без ключ, електрическа задна врата със сензорно ръководство, двузонов автоматизиран климатроник с поленов филтър, отопление на седалките начело и на външните задни седалки, кожена тапицерия с регулируема височина и дължина волан, в това число отопление на кормилото, аудио система с Apple CarPlay и Android Auto цифрово радио (DAB), Bluetooth система за свободни ръце, USB порт и бутони за ръководство на кормилото, двоен под на багажника и 220-волтова връзка в багажникът.

Електронно ръководената система за задвижване на четирите колела E-Four е предопределена да обезпечи непоклатимост и сигурност на мокри пътища или други хлъзгави повърхности, както и при завиване на разнообразни пътни настилки.

Suzuki Swace също се предлага извънредно в гамата съоръжение Comfort+ и на цени, започващи от 37 190 евро. Стандартно той има, наред с други неща, система за пускане без ключ, двузонов автоматизиран климатроник с поленов филтър, отопляеми предни седалки, пригодим по височина и дължина кожен волан, в това число отопление на кормилото, аудио система с Apple CarPlay и Android Auto, цифрово радио (DAB +), Bluetooth система за свободни ръце, USB порт и бутони за ръководство на кормилото, двоен под на товарното поделение, датчик за дъжд и затъмнени задни и задни странични прозорци.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР