Японската корпорация Sony Group планира да увеличи броя на потребителите,

...
Японската корпорация Sony Group планира да увеличи броя на потребителите,
Коментари Харесай

Sony вдига летвата, иска да увеличи потребителите си до 1 милиард

Японската корпорация Sony Group възнамерява да усили броя на потребителите, които употребяват нейните услуги или артикули от сегашните 160 милиона на 1 милиард. Това излиза наяве от тактиката на компанията, оповестена в сряда на формалния й уеб страница, предава ТАСС. 

Отбелязва се, че няма показателен период за увеличение на броя на потребителите. За задачата Sony обаче планира да развие своите действия в игрите, музиката и киното, както и да укрепи своите мобилни и обществени услуги.

В оповестения документ се показва, че корпорацията има намерение да отпусне към 2 трилиона йени (около 18,3 милиарда долара) за стратегически вложения в границите на три години. 

За финансовата година, завършила на 31 март, компанията чака чиста облага от 1,09 трилиона йени (9,09 милиарда долара), като марката от 1 трилион йени може да бъде надмината за първи път. Почти една трета от тези доходи идват от продажби на видео игри и развлечения от линията PlayStation. През ноември 2020 година започнаха продажбите на новата игрална подпора PlayStation 5 (PS5), създадена от Sony. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР