Японската компания Yitanzi, занимаваща се предимно с покупко-продажба на недвижима

...
Японската компания Yitanzi, занимаваща се предимно с покупко-продажба на недвижима
Коментари Харесай

В Япония започнаха продажбите на недвижима собственост за биткойни

Японската компания Yitanzi, занимаваща се най-вече с покупко-продажба на недвижима благосъстоятелност разгласи, че към този момент приема биткойни за възнаграждение на парцелите.
В края на предходната седмица се оферираше един обект, който можеше да се закупи с биткойни. Това е приблизително по величина задание с цена 547 BTC ($6,4 милиона по настоящия валутен курс).

Техническият шеф на Yitanzi Юокозава Юске сподели, че последно време доста почитатели на криптовалутите се интересуват от имотния пазар, пробвайки се допустимо най-добре да изразходват получения от биткойните капиталов приход. Юске прибавя, че на японския пазар за недвижима благосъстоятелност има доста продавачи, които са подготвени да одобряват биткойни като възнаграждение.

Представителите на Yitanzi оповестиха, че договорката е осъществена и зданието ще бъде продадени за биткойни след към две седмици. Компанията приготвя и алтернатива за работа с втората по известност криптовалута Ethereum.

Подобни процеси протичат и в други страни. Във Англия да вземем за пример, известният английски бизнесмен Go Homes наскоро продаде две елитни сгради за биткойни.

В същото време, топ-мениджър на Централната банка на Сингапур съобщи, че крахът на биткойна няма да провокира нова международна финансова рецесия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР