Японската компания Bandai Namco съвсем неочаквано разкри разработката на нова

...
Японската компания Bandai Namco съвсем неочаквано разкри разработката на нова
Коментари Харесай

Bandai Namco разкри новата игра Blue Protocol

Японската компания Bandai Namco напълно ненадейно разкри създаването на нова видеоигра. Тя се назовава Blue Protocol и се обрисува да бъде онлайн RPG заглавие извънредно за лични компютри. Издателят не показа доста елементи към последния си артикул, само че разгласява предварителна фотография, разкриваща игра в типичния за Япония манга жанр.

Официалното изложение на играта гласи: „Светът е на ръба на заличаването, в този момент е времето да се обединим. Да тръгнем с другари и непознати, мощни врагове да победим. Да пътуваме оттатък тук и в този момент, бъдещето си да променим.“

Идеята е да има рима.

Във връзка с създаването на Blue Protocol, филиалите Bandai Namco Online и Bandai Namco Studio образуваха нов екип на име Project Sky Blue. Новата игра се построява чрез енджина Unreal Engine 4. За момента обаче няма друга информация. Очаква се да научим още детайлности и дата на издаване в идващите няколко дни.

Bandai Namco Entertainment се появи на международния пазар с разпространението на шлагера PacMan. Сега компанията разгласява заглавия както пригодени за родната си страна, по този начин и за публиката по света (като супер сложната поредност Dark Souls). Съдейки по метода на анонсиране на новата Blue Protocol (под формата на pdf файл на японски), можем да предположим, че играта би се разпространявала единствено в Япония. Не е невероятно обаче да има и изненади.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР