Японката Секай Мори официално вече е дъщеря на легендата в

...
Японката Секай Мори официално вече е дъщеря на легендата в
Коментари Харесай

Дъщерите на Наим признаха японката Секай за своя сестра

Японката Секай Мори публично към този момент е щерка на легендата в щангите Наим Сюлейманоглу. Двете му деца от друга връзка Езин и Сезин се отхвърлиха от обжалването на правосъдното решение, което дефинира бащинството на 3-кратния олимпийски първенец, и то влезе в действие, разгласи юристът им Азиз Демир.

На 3 януари предходната година Секай заведе дело в 4-и фамилен съд в квартал “Буюкчекмедже” в Истанбул, като искаше да бъде приета за дете на Наим, който умря на 18 ноември.

Заради това през лятото бе ексхумирано тялото на великия щангист, с цел да бъде взет материал за съпоставяне. Секай и нейната майка Наоми към този момент бяха дали подобен по правосъден път.

В началото на есента съдията призна, че Секай е щерка на Наим, тъй като съгласно отчета на института по криминалистика това е 99,99% несъмнено съгласно разбора на пробите. Две от другите три дъщери на Наим бяха безапелационни, че не го одобряват. В последна сметка обаче очевидно са решили, че борбата е изгубена.
 Секай е родена в Анкара от връзката на Наим с японската журналистка Киоко Мори по време на олимпиадата в Сеул. Щангистът даже персонално участва на раждането. След няколко месеца обаче Наоми си събира багажа и се прибира в родината си. Връща се единствено един път, само че по този начин и не съумява да се свърже с родения в село Птичар до Момчилград Наим.

Едно от последните стремежи на Наим бе да се открие четвъртата му щерка. Брат му Мухарем го извърши и момичето бе намерено. Нейната майка даже бе в Истанбул, с цел да посети гроба на Наим.

Въз основа на окончателното решение на съда дирекцията по популацията в министерството на вътрешните работи в Анкара би трябвало да издаде нов акт за раждане на Секай, в който името на Наим да попада като татко.

Сюлейманоглу няма брак с нито една от трите дами, от които има деца. Другите си три дъщери обаче е признал публично и те носят неговата фамилия.

Сега наследството на Наим ще би трябвало публично да се дели на четири. Това евентуално е повода за делото. Според турските медии в последните си дни той е съумял да продаде дребното му останали парцели на стойност от към 2 милиона евро и е купил постройка в влиятелен квартал на Истанбул, като рентата от нея би трябвало да отива за децата му.

Наим умря от кръвоизлив в мозъка, откакто бе признат в болница с отказал черен дроб. В последна сметка му бе открит донор, само че организмът му не съумя да се оправи с трансплантацията, която бе направена в най-престижната турска клиника. " 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР