Япония обяви днес, че затяга санкциите си срещу Русия след

...
Япония обяви днес, че затяга санкциите си срещу Русия след
Коментари Харесай

Япония затяга санкциите си срещу Русия

Япония разгласи през днешния ден, че стяга глобите си против Русия след най-скорошната вълна от съветски ракетни офанзиви в Украйна, съобщи Ройтерс. Токио уголемява листата си със артикули, които са неразрешени за експорт за Русия и замразява активи на съветски представители и организации.
Прочетете още
Решението бе взето, откакто при съветски ракетни удари в Украйна през вчерашния ден бяха убити минимум 11 души.

" В светлината на обстановката към Украйна и в името на напъните на интернационалната общественост за гарантиране на мира Япония ще приложи забрани за експорт, като синхронизира по този метод дейностите си с тези на други съществени страни ", се споделя в изказване на японското министерство на търговията и индустрията.

Новите наказания включват възбрана на износа на артикули за 49 организации в Русия, която ще влезе в действие на 3 февруари. Предполага се, че тези типове артикули може да бъдат употребявани за усилване на съветския боен капацитет. Става дума за артикули като водни оръдия, съоръжение, употребявано за рандеман на газ, рентгени, експлозиви и роботи, разясни японското министерство. Освен това Япония ще замрази активите на три съветски организации и на 22 съветски физически лица.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР