Янките постигнаха споразумение с Люк Уивър в четвъртък с идеята

...
Янките постигнаха споразумение с Люк Уивър в четвъртък с идеята
Коментари Харесай

Договорът на Люк Уивър с Янкис, пълен с бонуси като титуляр или помощник

Янките реализираха съглашение с Люк Уивър в четвъртък с концепцията сега той да бъде титуляр номер 5. Но това се промени бързо, когато те също подписаха договорка с Маркъс Строман.

По този метод Уивър евентуално ще стартира пролетно образование, което се преглежда като дълго облекчение, само че е построен като титуляр с концепцията, че може да бъде първият свикан, когато има потребност от ротация.

Уивър към момента би трябвало да премине физически обзор, който е плануван за четвъртък, с цел да стане обезпечен договорът за $2 милиона за 2024 година

Той има късмет да усили цената на договорката си с постоянно потребление отвън ротацията или бика. Той ще получи $50 000 за реализиране на всеки от 10 старта, 15 старта, 20 старта, 25 старта и 30 старта. Уивър също ще получи по $50 000 за 45 изяви, 50, 55 и 60.

Има алтернатива за клуб на стойност $2,5 милиона за 2025 година без изкупуване. Опцията става на стойност 3 милиона $, в случай че Уивър показа 100 ининга през 2024 година, 4 милиона $, в случай че доближи 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР