Янис Манакос, управляващ директор на JWT Sofia [JTW] Още по

...
Янис Манакос, управляващ директор на JWT Sofia [JTW] Още по
Коментари Харесай

JWT Sofia поема комуникационното обслужване на Sofia Ring Mall

Янис Манакос, ръководещ шеф на JWT Sofia

[JTW] Още по тематиката
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (23 януари)

Замислените промени в предаването " Денят стартира с просвета " по БНТ; Рекламната организация Red Lion стана част от Publicis One; Dentsu Aegis Network откри ново звено за обработка на данни в България; bTV към този момент има нов шеф продажби; The Smarts поема рекламното обслужване на IKEA; Новата акция Adoptify, Маратонките с карта за градския превоз на Adidas и други
23 яну 2018
Рекламната организация Red Lion стана част от Publicis One

Екипът на Happy End се влива в новия бранд
22 яну 2018 Комуникационната група JWT Sofia завоюва състезанието за цялостното обслужване на Sofia Ring Mall. Двете компании са сключили контракт за интервал от една година с опция за удължение с още една и ще си партнират в правенето на креативен, медийни и цифрови концепции.

Централизирани действия

До момента Sofia Ring Mall работеше с няколко организации според от информационните задачи. Това бяха фирмите Virus Advertising за креативно и Standpoint за медийно обслужване. В продължение на две години пък цифровата организация Engage обслужваше онлайн връзките на рекламодателя. Сега, следвайки наклонността за централизиране на рекламните процеси, Sofia Ring Mall провежда един конкурс, сплотяващ всички действия. В него с изключение на JWT Sofia участваха още организациите The Smarts, Next DC и Virus Group, а заданието е било създаване на цялостна информационна тактика.

" Вярваме, че консолидирането на трите услуги в една организация с интегриран екип, в който клиентът е в центъра и има един главен човек за контакт от страна на организацията, ще докара до по-ефективни резултати ", разясняват за " Капитал " от JWT Sofia.

Разнороден екип

Общо 14 души ще обслужват връзките на Sofia Ring Mall, като екипът ще се състои от креативен, медийни, цифрови и стратегически експерти, както и от специалисти в работата с клиенти. " В мощно конкурентен пазар ние ще продължим да работим в посока насърчаване на Sofia Ring Mall като бранд от ново потомство, който въплъщава баланс сред извършване на покупки, свободно време и прекарване за клиентите ", разяснява ръководещият шеф на JWT Sofia Янис Манакос. От организацията допълват, че събитията също заемат значима част в SRM (Supplier Relationship Management - ръководство на взаимоотношенията с доставчиците – бел. ред.) тактиката на Sofia Ring Mall, по тази причина и тази година компанията ще се концентрира върху тях.

Макар комерсиалният център да не е измежду най-големите рекламодатели в телевизия в страната, съгласно годишната медийна карта на организацията " Пиеро 97 ", базирайки се на данни от New Media Lab, Sofia Ring Mall попада в топ 20 рекламодатели в радио за 2016 година Той държи 1.07% дял от общия рекламен бюджет, вложен в радио през годината, на база мониторинг на излъчванията в общо 26 радиостанции. По данни на медиашопа " Пиеро 97 " пък общите брутни вложения в радио през 2016 година са се равнявали на 27.6 млн. евро, или с 2% повече от миналата.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР