Янев призова хората да гласуват, позовавайки се на това, че

...
Янев призова хората да гласуват, позовавайки се на това, че
Коментари Харесай

Стефан Янев: Спекулира се с машинния вот, създава се напрежение у гласоподавателите

Янев прикани хората да гласоподават, базирайки се на това, че правото на избор е пиедестал на нашата народна власт.

„ Гласувайте, тъй като това е за бъдещето на страната. Уверявам хората, че ограниченията и техническите условия по сигурността са направени. Използването на различен вид гласоподаване и други машини е нечиста сделка. Електронния ключ е владеене на ЦИК. Не може да се употребяват други машини. Уверявам ви, че всички ограничения са взети и няма да допуснем операция на вота.

Това е сюжети, имам полза да се внушават неверности. Внушаването на хрумвания, че техния глас е нищожен го е имало и преди.Определени политически обединения имат интерес от това. Ако има нещо неправилно, то ще е минимално.

Решението на ЦИК да се броят 100% от разписките е тяхно. Сред членовете има адвокати и задоволително способени хора. Решението е на фона на напрежението и да се подсигурява успокоение. В основата на решението им е, че ще бъдат броени разписките и ще се съпоставят бройките по машина. Тоест в случай че има по машина 100 дали своят вот, то 100 контролни талона би трябвало да има в урната. Няма да се броят партии, преференции и личности”, сподели Янев.

Той се надява, че след вота през днешния ден ще бъде образувано устойчиво болшинство, „ тъй като имаме потребност от държавно управление с ясна визия за държавата”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР