Яна Дуржева визитка:Яна Дуржева е експерт “Физически лица в ПроКредит

...
Яна Дуржева визитка:Яна Дуржева е експерт “Физически лица в ПроКредит
Коментари Харесай

Персонално отношение и изгодни условия за потребителски кредит от ПроКредит Банк

Яна Дуржева визитка:

Яна Дуржева е специалист “Физически лица ” в ПроКредит Банк. Става част от екипа на банката през 2018 година Споделя, че най-важни за нея в ПроКредит са хората - цветни, разнообразни, стимулирани. Яна цени високо метода на ПроКредит към клиентите на банката - другарство, неприкритост, ангажираност. “Специални сме за нашите клиенти, тъй като ги разбираме, бързо ставаме техен сътрудник, а с времето съумяваме да откликнем на характерните им финансови потребности съгласно стадия от живота, в който се намират. ” - споделя госпожа Дуржева. Най-интересни за нея в портфолиото на ПроКредит Банк са зелените услуги и самодейностите, свързани с тях.

 

Международната банка, която e ориентирана главно към дребни и междинни предприятия, се обръща и към физическите консуматори с атрактивни условия. Лихвата на капиталовите й заеми да вземем за пример, както в ПроКредит Банк назовават потребителските, стартира от 3,99% и стига до 1,5%. Банката остава постоянен сътрудник на своите клиенти, с които обичайно поддържа дългогодишни връзки, предлагайки самостоятелен метод и персонализирано обслужване.

Какви потребителски заеми отпуска ПроКредит Банк?

В ПроКредит Банк назоваваме “целеви ” или “инвестиционни ”, тъй като съгласно нас те би трябвало да подобрят качеството на живот, вместо да го намалят посредством обвързване с следващото обвързване без възвращаемост.

В този смисъл, потребителските ни заеми нормално се отпускат за осъществяване на ремонтни действия, за покупка на коли, за здраве, за обучение, т.е. за инвестиция в самите нас, в случай че мога по този начин да се изразя.

Кои са огромните преимущества на потребителските заеми в ПроКредит Банк?

Предлагат се при извънредно положителни условия - рента, оптималната сума и период.

В ПроКредит Банк лихвата за общоприет е ниска за пазара сега – 3.99% за заеми и в лв., и в евро. Освен ниска, тази рента е и закрепена, което е огромно преимущество поради актуалната финансова обстановка. В последните месеци непрекъснато се дискутира тематиката за повишаване на лихвените равнища поради инфлацията, икономическата рецесия, войната в Украйна. Когато лихвата е фискирана, клиентите ни имат сигурността и спокойствието, че тя няма да се промени за периода на контракта.

Друго преимущество на нашите заеми е, че не ги оскъпяваме в допълнение със застраховка.

Отпускаме потребителски заеми от 5000 до 100 000 лева за интервал до 10 години. Максималната сума е висока, което също бих определила като търсено от клиентите ни преимущество.

С конкурентните условия на потребителските ни заеми може да се запознаете в детайли в.

В портфолиото Ви има заем Екомобилност с доста ниска рента - какво съставлява той?

Да, е тип потребителски заем, неповторим за ПроКредит Банк. Неговата рента е извънредно ниска - 1,5% и той се отпуска за закупуването на електрически автомобил. Идеята на този заем е да подтикваме нашите сегашни и бъдещи клиенти да помислят за бъдещето и да се ориентират към инвестицията в коли, които способстват за понижаване на въглеродните излъчвания.

С по-ниска от общоприетата рента за потребителски заем е и заемът за енергийно-ефективни усъвършенствания на дома - 2,5%. Такива усъвършенствания са, които доста понижават месечните сметки за електрическа енергия. Но освен, приказваме и за високоефективни електроуреди, стабилно създадени мебели и прочие. Истински рационални вложения, към които насърчаваме българските семейства и които всеки би могъл да направи.

Много ли са условията Ви към кредитоискателите?

Не, не мисля. Наши клиенти са хора с публични, доказуеми приходи, които имат непрекъснато работно място и добра финансова просвета. Хора, които могат да ръководят персоналните си средства и подхождат с мисъл към своето домакинство, семейство и бъдеще. Това са критериите, на които най-много би трябвало да дават отговор нашите консуматори.

За множеството ни клиенти сме “лична ” банка, тъй като отношението към тях тук е особено и персонално. И това не е обвързвано с оскъпяване на нашите услуги, в противен случай - ПроКредит Банк е цифрова банка и процесът ни по кандидатстване и разпределяне на заеми е напълно отдалечен, не изисква посещаване на банков клон, икономисва всеки запас.

С какво е неповторим Вашият метод към клиентите?

В ПроКредит Банк държим извънредно на дългогодишно, стабилно партньорство с нашите клиенти. Осигуряваме им изцяло обслужване и персонално отношение без да използваме логаритъм за оценка.

Предложенията към нашите клиенти сътворяваме в диалог с тях - назоваваме процеса консултиране и вършим тъкмо това: даваме препоръки и насоки, от които клиентите да се възползват и след отпущането на заем. Така или другояче, връзката с тях не завършва в този миг - в противен случай. Добре знаем, че животът ни изненадва с всевъзможни обстановки. Възможно е да възникне усложнение с заплащането на вноската, заради независещи от нас условия – тъкмо в тези моменти е доста значимо да срещнеш схващане и да стигнеш до решение, точно с помощта на това партньорство с твоята банка. Нашата цел в никакъв случай не са били краткосрочните консуматори, в случай че мога по този начин да се изразя.

Клиентите ни знаят, че в ПроКредит Банк ще получат подпомагане в миг, когато имат потребност от финансиране, само че и когато желаят да спестят или просто да банкират по-лесно и по-ефективно в своето ежедневие. В този смисъл, нашата услуга е сложна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР