Ямболията Калоян Колев бе оставен окончателно в ареста. Апелативният специализиран

...
Ямболията Калоян Колев бе оставен окончателно в ареста. Апелативният специализиран
Коментари Харесай

Служител от „Аркус” и наркодилър закопаха една от мутрите на Митьо Очите

Ямболията Калоян Колев бе оставен дефинитивно в ареста. Апелативният профилиран углавен съд (АСНС) през днешния ден удостовери определението на долната инстанция, написа " Флагман ".

Колев е обвинен като участник в проведената незаконна група с началник Димитър Желязков-Митьо Очите. Мярката му се преглежда настрана, защото той се съобщи по-късно на органите на властта, защото бил на екскурзия в Испания.

Въззивната инстанция удостовери мнението на Специализирания углавен съд (СНС), че са налице задоволително доказателства за осъществено закононарушение на този стадий от следствието. Съдебният състав разгласи, че е налице и заплаха от осъществяване на друго закононарушение, само че не одобри причините на долната инстанция, че обвиненият може да се укрие.

Калоян Колев имал непрекъснат адрес, продължителна уседналост, открита идентичност и трайна фамилна връзка.
СНС счита, че на този стадий няма задоволително доказателства, че Калоян Колев е взел участие в палежа на казино „ Стар бет Кристал” в Слънчев бряг на 10 ноември 2017 година Това бе доказано и от горната инстанция.

Апелативният съд обаче отхвърли изказванията в жалбата на юриста на Калоян Колев, че очевидци са били единствено анонимни лица и полицейски чиновници.

Съдебният състав уточни, че някогашен чиновник на „ Аркус” е декларирал, че Калоян Колев бил лицето за контакт на охранителната компания в Ямбол. Колев му отправял закани.

Друг очевидец, който също застава с името си, признал, че е разпространявал опиати. Според показанията му, Калоян Колев му декларирал, че в случай че желае да продава дрога, ще би трябвало да се зарежда с хероин от него.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР