Ямбол. В 19.00 часа в Ямбол ще започне едно невероятно

...
Ямбол. В 19.00 часа в Ямбол ще започне едно невероятно
Коментари Харесай

Националната гвардейска част представя церемония-спектакъл „Искри“ в Ямбол

Ямбол. В 19.00 часа в Ямбол ще стартира едно необикновено представление - церемония-спектакъл „ Искри “ на Национална гвардейска част. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . Атрактивната стратегия е готова от българските гвардейци във връзка 70-годишнината на Авиобаза „ Безмер “ и Деня на Ямбол.

Събитието, в което ще вземат участие над 200 военнослужещи, е подарък за жителите и гостите на града. По време на спектакъла жителите и гостите на Ямбол ще имат опция да видят неповторимо комбиниране от ефектна проява на ексцентрични боеви хватки, придвижвания с и без оръжие и отдаване на респект към бойните флагове и героите, отдали живота си за свободата на България. По време на осъществяването ще бъдат показани и знамена-светини от славното българско минало.

Представителният отбор на въоръжените сили към Националната гвардейската част ще изнесе празничен концерт с присъединяване на Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Гуна Иванова, Райко Кирилов, Вили Станева, Гергана Николаева, фолклорно дуо „ Ладена “, квартет „ Армейска ария “, танцова групировка „ Алгара “, Таня Дупаринова, Стоян Бончев в 20:00 часа на площадното пространство пред Община Ямбол.

Събитието ще приключи с тържествена заря.

Организатори на церемонията и концерта са Община Ямбол и Авиобаза „ Безмер “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР