Ямбол продължава отличната си поредица от победи, като записа пети

...
Ямбол продължава отличната си поредица от победи, като записа пети
Коментари Харесай

Черно море Тича с тежка загуба в Ямбол

Ямбол продължава отличната си поредност от победи, като записа пети триумф в последните си 7 мача - 105:65 против Черно море Тича, оповестява BGbasket.

Така и на доктрина Ямбол си обезпечи най-малко седма позиция в НБЛ, като за едвам за трети път вкара над 100 точки.

Отсъствието на Станислав Говедаров не се усети за домакините. Черно море дойде в зала " Диана " без Кристиян Кръстев, а Веселин Георгиев не се появи в игра.

Ямбол не остави никакво време за Черно море да влезе в мача и още в първата част на процедура се подсигури с преднина от 19 точки. До почивката домакините към този момент имаха задатък от 56:29, с приказен % за 2 точки - 82, и 36 точки в подкошието. Фрапантна бе и разликата в битките - 30 против едвам 9 за Черно море.

Играта на дребното опитни в състава на варненци не спореше, по тази причина с положителните си изяви съумяха да изпъкнат младежите - Мартин Стефанов, Александър Стойков и Александър Кръстев.

За Ямбол също повече минути получиха Александър Матушев и Десислав Георгиев. Стилиян Иванов, който игра с Шумен и двоен лиценз в А група предходната седмица, бе в групата, само че единствен не влезе в игра.

Второто полувреме бе съвсем протоколно и послужи на ЛаРон Смит да си попълни добре статистиката. Ямбол взе над двойно повече битки от противника, като Смит овладя внушителните 21 (12 в нахлуване!).

Центърът добави и 24 точки на сметката си, Евгени Иванов осъществя 19, Айзея Уилямс - 16, а Александър Матушев - 14.

За Черно море с 21 завърши Мартин Стефанов, с 13 - Александър Кръстев, а с 12 - Александър Стойков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР