Ямбол. Кметът на Ямбол поздравява студентите по повод 8 декември,

...
Ямбол. Кметът на Ямбол поздравява студентите по повод 8 декември,
Коментари Харесай

Кметът на Ямбол поздравява студентите по повод 8 декември

Ямбол. Кметът на Ямбол поздравява студентите във връзка 8 декември, съобщи-ха от пресцентъра на общината .

Агенция " Фокус " разгласява цялостния текст на приветствието на господин Валентин Ревански.

Скъпи студенти, уважаеми преподаватели!

Честит 8 декември! Днес академичната общественост в България отбелязва студентския празник, отдаден на паметта на Свети Климент Охридски, основател на българската писменост кирилица и първоучител на нашия народ.

Всеки, който е приключил висше обучение, помни студентските години с необикновен боязън. Това е време на израстване, на образуване на личността, най-често надалеч от родния дом, на придобиване на нови познания, на основаване на нови другарства, на разкриване на любовта. Това са годините, които дефинират професионалния път на индивида.

Затова бъдете будни, учете за познания, с цел да преосмисляте и прилагате на процедура наученото, обичайте това, което вършиме, с цел да изпитвате задоволство от работата си.

Нека удоволствията на младостта не пречат на образователния развой. Не забравяйте, че освен Вашите родители Ви разпореждат очаквания, само че и Вашите преподаватели, всички ние, които се нуждаем от експерти и експерти във всяка сфера от публичния живот.
Студентите постоянно са били коректив на обществото, неговата съвест, движещата мощ, която образува бъдещето на страната. Работете за Ямбол и България!

Честит празник и на Вас, уважаеми преподаватели! Чрез Вашия труд Вие възпитавате, обучавате и предавате Вашите познания на младежите! Бъдете все по този начин всеотдайни!
Честит празник!

С почитание,

Валентин Ревански
Кмет на община Ямбол
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР