Ямбол. Като част от стратегията на Общината за благоустрояването на

...
Ямбол. Като част от стратегията на Общината за благоустрояването на
Коментари Харесай

Ямбол: Готови са новите паркинги в жк. „Златен рог“ и на ул. „Крали Марко“

Ямбол. Като част от тактиката на Общината за благоустрояването на всички квартали в града и решение на проблемите с паркирането, бяха построени няколко нови паркинги в квартал „ Златен Рог “ и в региона на блок 80 на улица „ Крали Марко “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . В жк. „ Златен рог “ ремонтните действия са към този момент завършени и живущите в блокове с номера: 2, 3, 4 и 41 към този момент употребяват новоизградените паркинги.
Общият брой на новите паркоместа в тази част на квартала е 137, разпределени в пет зони за паркиране - два нови паркинга в пространството към блок №2 и по един към блокове 3, 4 и 41.
Благоустрояването на зоните към блок 80 на улица „ Крали Марко “ продължава. Изцяло приключени са три паркинга към жилищната постройка, с общ потенциал от 73 паркоместа. Пространството е употребявано оптимално дейно, като нови, спомагателни места са обособени от северната, южната и източната страна на блока. След споразумяване на казуса с паркирането и освобождението на зелените площи от коли, започнаха действия по в допълнение благоустрояване на северното пространство. Там се построяват ъгъл за отдих с беседка и пейки, и площадка за фитнес навън. Очаква се строително-ремонтните действия да приключат до края на месец август.
В подобаващия за залесяване сезон на годината ще бъдат засадени нови дървесни типове и декоративни шубраци, които да придадат повсеместен и приключен тип новоизградените зони.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР