Ягодова луна е новото астрологично събитие, на което ще станем

...
Ягодова луна е новото астрологично събитие, на което ще станем
Коментари Харесай

Как ще се отрази Ягодовата луна през юни на всяка от зодиите

Ягодова луна е новото астрологично събитие, на което ще станем очевидци през юни. След ретроградния Меркурий, тя ще ни се види като ария. С нейната светлина купоните и лудориите за някои ще започват, написа tialoto.bg.

Изгряваща в дребните часове на 14 юни, тази Ягодова луна ще ни донесе много безредици. Пълнолунието, само за месеца, ще се случи в последната седмица от бурния претрупан интервал на Близнаците. Социалният ни живот ще се усъвършенства и доста от нас ще бъдат по-ангажирани със заобикалящата ги среда.

Луната, която има розов цвят и наподобява на ягода, ще попадне в огнения и свободомислещ Стрелец – противоположният на Близнаци. Това ще ни помогне да разтеглим хоризонтите си и да гледаме на нещата по друг метод.

Планетата Сатурн ще поддържа връзка с въпросната Ягодова луна. Това прибавя известна сензитивност към нашите планове. А и може да замъгли нашата преценка за протичащото се. Каквото и да се случи, ще се развие по този начин, че ще ни изненада, споделят астролозите.
Ягодова луна – какво да очаквате съгласно зодията?
Овен

Време е да помислите за себе си и да отидете на някое странствуване. Това и някои други прекарвания ще ви донесат духовно израстване. Не се опасявайте да вървите по друг път – без значение дали това значи да се свържете с наставник, да резервирате пътешестване до непознато място или да започнете нещо ново. Всичко това ще провокира вашата креативност. Всяко ново премеждие може да докара до благоприятни условия, които в никакъв случай не сте осъзнавали, че може да получите, по тази причина не се чудете, а действайте!

Телец

Грижата за някои осезаеми отговорности е доста лесна за представителите на тази зодия. Но пълнолунието ще измести фокуса върху вашите енергийни връзки. Може да откриете, че обещанията, които сте дали, или задължения, които към момента не сте платили, си стоят. И ще ви принудят да вземете ограничения, с цел да не се оплетете и затънете. Ще би трябвало да водите съществени диалози, което не е елементарно. Но след тях Телците ще усетят облекчение. И то ще им даде ентусиазъм.

Близнаци

Може да е време да опитате нещо ново във вашите партньорства, Близнаци. Заседнали в зоната си на комфорт, вие имате потребност от смяна на динамичността. Тя ще ви донесе израстване в персонален и професионален проект. Освободете се от всевъзможни тежести и се оставете на течението. Междуличностните връзки процъфтяват, в случай че се разсъните и продължите напред към триумфа.

Рак

Трябва да подобрите вашата продуктивност. Един самоанализ за Раците единствено ще им помогне да подредят своите цели. И това е съвършен ход преди идната отмора. Тази Ягодова луна ще ви помогне да постигнете баланс сред работата и персоналния живот. Оставите ли по-маловажните неща на назад във времето, ще сте по-спокойни и уверени в това, което вършиме.

Лъв

Въпросното пълнолуние осветява романтиката за представителите на тази зодия. Очаквайте преломен миг във връзката или в случай че сте сами, ще получите покана за среща. Това ще раздвижи любовния ви живот и ще ви накара да мечтаете. От друга страна. може да даде началото на нови инициативи.

Дева

Ягодовата луна през юни кара Девите да оставят работата и да се погрижат за дома и всички, които имат потребност от тяхното внимание. Не подценявайте това предизвестие! Независимо дали става драма с родственици, съквартиранти или приятели/гадже, прочувствените проблеми ще излязат на повърхността. И в подобен миг работата би трябвало да остане на второ място. Дайте си време, забавете темпото, даже си вземете малко отмора. И слушайте сърцето си – няма да ви излъже!

Везни

Пълнолунието ще донесе вълнуващи дни за Везните. Те ще намерят повече време за околните си хора. Въпреки това, не трябва да се увличат в сладки приказки. Заради злословия рискуват да сгрешат с преценката. Само един почтен коментар може да бъде общопризнат неправилно. И да донесе със себе си спор. Освен да не приемате приказките на другите за чиста монета, внимавайте и вие какво говорите.

Скорпион

Това пълнолуние е преломен миг, когато става дума за пари. Скорпионите би трябвало да поемат отговорността за финансовото си положение. Възможно е да получат покачване или да се сблъскат с непредвидени разноски, които изискват надзор над фамилния бюджет. Каквито и промени да има, те ще са за хубаво. И по този начин ще оставят встрани буреносните облаци.

Стрелец

Тази Ягодова луна ще повлияе най-добре на Стрелците. Фокусирани върху динамичността на връзките си през последните няколко седмици, на тях им би трябвало увещание. Онова, което е хубаво да създадат, е да опознаят личното си отражение. Ако приемете новото си аз, в което сте се трансформирали, ще ви бъде и по-лесно във взаимоотношенията, поучават астролозите.

Козирог

Това пълнолуние сигурно носи мощна сила. Но този път се отразява на Козирозите в духовно отношение. То е значимо за влизане в контакт с вашите подсъзнателни стремежи и свързване с висшето Аз. Ето за какво някой вълшебен обред, изпълнен на светлината на Ягодова луна, ще подейства позитивно. В него може да се включи лековит кристал – още един метод да се сдобиете с позитивна сила и да отблъснете мрачните мисли от себе си.

Водолей

Време е за драма, Водолеи! Не се изненадвайте, в случай че имате различия с околните или обичания човек. Ако пък се наложи да посредничите в несъгласия сред другари, внимавайте. Груповата динамичност може да бъде напрегната от преобладаващи персони и тяхното персонално мнение. Имате силата да се изправите очи в очи с хората и да избягате от кавгите.

Риби

Нещата се нагорещяват през последните дни, Риби, изключително в кариерен проект. Ще отворите сърцето си за нови благоприятни условия. Независимо дали ще промените работното място или ще поемете още отговорности, в този момент е моментът да докажете, че ще се справите. Заслужавате повече и скоро ще ви виждат. Само би трябвало да сте по-уверени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР