Ядосан врачанин сигнализира за поредния нагъл шофьор в града в

...
Ядосан врачанин сигнализира за поредния нагъл шофьор в града в
Коментари Харесай

Ето новия рекордьор по нагло паркиране във Враца /снимка/

Ядосан врачанин алармира за следващия безочлив водач в града в рубриката „ Ти, репортерът “ на осведомителна организация BulNews.bg.
Мъжът е паркирал „ Форд “-а си върху пешеходна пътека на бул. “Екзарх Йосиф “, където е едно от основните кръстовища в града. Постъпката е извънредно дръзка и нахална, защото затруднява придвижването и на пешеходците и на колите.
„ Изпращам ви тези фотоси, с цел да се види следващото безочливо паркиране на един изцяло нахален водач. Това се случва на един от най-оживените булеварди в града„ Екзарх Йосиф “ или по този начин нареченото кръстовище на „ Ахат “. На пешеходна, на завой, попречва придвижването, обратно по улицата имаше най-малко 10 места - не им се върви пешком! “, написа врачанинът.
Явно за водача на возилото няма никакво значение, че кръстовището е много натоварено, а също така в региона са ставали не една и две произшествия. Възмутеният четец се надява способените органи да вземат отношение по въпроса и да го санкционират с цялата тежест на закона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР