Ябълка на раздора за партиите ще се окажат големите градове

...
Ябълка на раздора за партиите ще се окажат големите градове
Коментари Харесай

Ябълка на раздора: Кои партии ще вземат София и Пловдив?

Ябълка на раздора за партиите ще се окажат огромните градове наесен. Първите политически сили си въртят номера, текат пазарлъци и в последна сметка в София и Пловдив ще бъдат най-големите борби. Това е разумно предвид на сериозните стопански ползи, които дават опция за разширение на политическото въздействие на главните партии.

В хитрите ходове като най-обигран отличник още веднъж ще е водачът на ГЕРБ, който считал да играе и в София, и в Пловдив с по един очевиден и един прикрит претендент, твърди източник на „ Галерия “. Целта е да се придърпа част от гласоподавателите на ПП-ДБ, като в играта може да се включат и от „ Възраждане “.

След като предприемчив комитет издигна остарелия седесар Вили Лилков за кмет на София, стана ясно, че зад него стоят знакови лица на синята концепция от 90-те.

Реклама

В комитета са Богдана Карадочева, Васко Кръпката, Теди Москов, проф. Кирил Топалов, Тодор Токин, Ваньо Шарков, Иван Лечев, Аня Пенчева, Ивайло Цветков-Нойзи, а също и някогашните министри на финансите и външните работи в кабинета на Съюз на демократичните сили Муравей Радев и Надежда Нейнски.

Според мъдреците от ПП-ДБ кандидатурата му имала за цел да разцепи десния електорат…

Подобна щяла да е схемата и в Пловдив, където някогашните ръководещи щели да повдигнат кмета на регион „ Тракия “ Костадин Димитров за градоначалник под тепетата. Неговата кандидатура обаче още не е оповестена, въпреки че се употребил с положително име в региона.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР