Xiaoyun Yang е обикновена жена, пенсионирана китайска учителка. Тя се

...
Xiaoyun Yang е обикновена жена, пенсионирана китайска учителка. Тя се
Коментари Харесай

Жената, която пропътува 1500 мили, за да спаси 100 кучета от ужасяващия Dog-Meat Festival

 1

Xiaoyun Yang е елементарна жена, пенсионирана китайска учителка. Тя се трансформира в героинята, която пропътува 1500 благи и заплати $1,100, с цел да избави 100 обречени на гибел кучета. Традиционният Dog-Meat Festival в Юлин, в който домашните любимци се трансформират в охолно пиршество разбуни духовете по целия свят. Всяка година през юни, 10000 кучета биват убивани, а мотив за това става Празникът на слънчевото слънцестоене.

Варварските способи, по които се прави цялото това " празненство ", включва похищение на домашни любимци от къщи, превозване на натъпкани до гибел в кафези кучета и последната фаза, включваща кръвопролитие, пребиване, дране и варене на животните. Независимо от културните обичаи на страната, нечовешкото отношение и потресаваща свирепост към кучетата, провокира възмущението на милиони хора и публични организации по целия свят.

Китайската учителка е една от активистките, която прекоси голямото разстояние, с цел да избави колкото се може повече кучета от тази насилствена гибел. 65-годишната жена е посветила огромна част от живота си на идеята да бъде бранител и избавител на животни. През 1995 година, тя скача в река, с цел да избави от удавяне котенце, хвърлено там от притежателите му. Оттогава, Янг приютява бездомни животинки в своя избавителен лагер, наименуван " Common Home. " Там живеят повече от 200 котки и 1500 кучета, множеството от които се нуждаят от здравна помощ. С поддръжката на доброволци, Янг работи всеки ден от 5 сутринта до 10 вечерта, полагайки грижи за своите питомци. Всичко това – от обич.

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 8

 9

 10

 11

 12

 13

 14

 15

 16
Източник и фотоси: Bored Panda

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР