Xiaomi ще проведе голямо събитие на 14 август в Китай.

...
Xiaomi ще проведе голямо събитие на 14 август в Китай.
Коментари Харесай

Спецификациите на Xiaomi Smart Band 8 Pro бяха разкрити преди пускането на пазара на 14 август

Xiaomi ще организира огромно събитие на 14 август в Китай. Изпълнителният шеф на компанията Лей Джун ще произнесе годишната си тирада на това събитие.

След речта компанията ще показа редица нови артикули. Вчера беше доказано, че един от тях е Xiaomi Mix Fold 3.

По-рано през днешния ден компанията разкри, че второто устройство ще бъде Xiaomi Pad 6 Max 14. А в този момент се споделя, че третият артикул ще бъде Xiaomi Smart Band 8 Pro.

Както подсказва името, Xiaomi Smart Band 8 Pro е правоприемник на Xiaomi Smart Band 7 Pro от предходната година. Това е по-голяма и по-добра версия на Xiaomi Smart Band 8 от преди няколко месеца.

Компанията разкри някои характерности на това идно носимо устройство. Според формалните тийзъри, устройството ще има 1,74-инчов правоъгълен екран спрямо 1,62-инчов продължен екран в елементарния модел.

Xiaomi не е разкрила вида екран, само че евентуално ще бъде OLED. Компанията обаче удостовери, че дисплеят ще поддържа 16,7 милиона цвята, 336 PPI и 60Hz периодичност на освежаване.

Носимото устройство ще се предлага с нови персонализирани уиджети и функционалност за портретен циферблат. И двете функционалности явно са въодушевени от Apple Watch.

Очакваме Xiaomi да разкрие повече за Xiaomi Smart Band 8 Pro през идващите няколко дни. Продуктът може също да бъде пуснат на определени световни пазари като своя предходник.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР