Подобна идея е била обсъдена по-рано тази седмица на среща

...
Подобна идея е била обсъдена по-рано тази седмица на среща
Коментари Харесай

Хорнър призова ФИА да не променя правила за догодина заради подскачането

Подобна идея е била обсъдена по-рано тази седмица на среща между шефовете на отборите, техническите директори и Никола Томбазис от ФИА, който отговаря за направлението с едноместни болиди. На тази среща повечето отбори са се обявили против идеята за промяна, тъй като те предпочитат в правилата да има по-голяма стабилност.
 И ФИА се включи в борбата с подскачането И ФИА се включи в борбата с подскачането
„ Мисля, че към този момент е прекомерно късно да има промени за следващата година. Имаме конструкция на ръководство за тези решения. Освен това би трябвало да се сметнат и разноските. Понякога следствията от смяната на разпоредбите е невъзможността на пренесеш дадени част от един сезон за идващия. Това визира целия ти развой на насърчаване на колата.

„ Най-лесният метод да се управляват разноските е когато има непоклатимост в разпоредбите. Тогава колите ще се съберат. Това към този момент се вижда. Някои коли започнаха да си наподобяват и аз мисля, че тази наклонност ще се резервира в идващите шест до девет месеца.

„ За мен най-важното е те да не ни се бъркат. Просто да ни оставят. Отборите сами ще се оправим “, сподели Хорнър пред Autosport.com.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР