Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа

...
Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа
Коментари Харесай

Wizz Air е най-добрата нискотарифна компания на годината според Европейските авиационни награди


Wizz Air, една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа и водещият нискотарифен транспортьор в Централна и Източна Европа, бе оповестена за най-хубавата нискотарифна самолетна компания на 2019 година Наградата бе връчена на церемония церемонията на Европейските авиационни награди (Aviation Industry Awards Europe), част от Европейската въздухоплавателна спогодба 2019 (Air Convention Europe 2019). Събитието се организира във Вилнюс на 17 септември. Наградата е измежду най-важните и влиятелни оценки в авиационната промишленост. Тя е резултат от обществено потребителско гласоподаване за най-хубавите комерсиалните самолетни компании в света от страна на над 150 000 души. Наградата за най-хубав нискотарифен транспортьор на годината е самопризнание за отличното показване на Wizz Air.

През последните дванадесет месеца над 37 милиона пасажери са пътували с Wizz Air, възползвайки се от нискотарифни и качествени услуги на компанията до 151 дестинации в 44 страни, което съставлява растеж от 16% на годишна база. Wizz Air работи интензивно, с цел да може да предложи висококачествени услуги на всички свои пасажери от момента на резервацията до края на пътуванията им. Авиокомпанията непрестанно работи върху създаването на лесни за потребление онлайн решения, които да създадат пътуването по-приятно.

Флотилията на Wizz Air е една от най-младите в Европа, като сега се състои от 119 самолета, със междинна възраст 4.7 години. В резултат Wizz Air е най-зелената самолетна компания в Европа, отчитайки единствено 57.7 грама CO2 излъчвания на пасажер на километър през август 2019 година Понастоящем самолетната компания е поръчала общо 271 самолета Airbus А320neo, Airbus A321neo и Airbus A321XLR, чиято доставка чака идващите години. С новите въздухоплавателни средства самолетната компания ще продължи да форсира успеваемостта си редом с по-нататъшното понижаване на своя екологичен отпечатък с 1/3 за всеки пасажер през идващото десетилетие. Самолетите Airbus A321neo, шест от които към този момент оперират в мрежата на WIZZ, са оборудвани с най-новите технологии в авиацията. Моделът предлага понижение на шума с 50 %, понижаване на разхода на гориво с 20 %, като в същото време понижава излъчванията на азотен оксид с до 50 %.

Йозеф Варади, основен изпълнителен шеф на Wizz Air, разяснява: „ За нас е чест да бъдем приети като най-хубавия нискотарифен авиопревозвач за 2019 година от нашите страхотни клиенти, още повече, че това се случва директно откакто получихме премия за най-хубавата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, за самолетна компания на годината (2019), както и рейтинг за сигурност „ 7 звезди “. Настоящата премия за следващ път демонстрира, че сме на верния път и че упоритата работа и всеотдайността на забележителния екип на WIZZ се правят оценка високо от нашите пасажери. Продължаваме да следваме задачата да предлагаме допустимо най-ниските цени и непрестанно да разширяваме нашата мрежа от благоприятни условия за пътешестване, до момента в който напредваме към задачата да имаме флотилия от 300 съвременни самолета. Нашият другарски екипаж с неспокойствие чака да ви посрещне на борда на един от нашите самолети. “
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР