Wizz Air днес празнува своята четиринадесета годишнина с двудневно намаление

...
Wizz Air днес празнува своята четиринадесета годишнина с двудневно намаление
Коментари Харесай

Wizz Air пуска билети с 30% намаление по случай рождения си ден

Wizz Air през днешния ден чества своята четиринадесета годишнина с двудневно понижение на билетите. Клиентите на Wizz Air могат да се причислят към честването на рождения ден на компанията, като си запазят места до някои от всички 141 вълнуващи дестинации в нискотарифната мрежа на Wizz Air с отстъпка до 30%* на всички направления за нови резервации, направени до среднощ на 19 май.

През последната година WIZZ реализира забележителни резултати, като продължава да записва растеж след растеж – над 24% на годишна база, превозвайки 30 милиона пасажери, които са се възползвали от преференциалните ценови предложения, лесна резервационна система и чудесно обслужване на борда.

Освен това, самолетната компания понастоящем минава през най-големия действен скок в историята си и е в развой на прибавяне на 70 нови услуги, общо 700 нови седмични полета и доставката на 21 самолета Airbus в границите на 17 седмици. През 2018 година са открити и три нови WIZZ дестинации - Атина, Харков и Виена. Освен това, на 3 май 2018 година, Wizz Air публично започва активността си на самолетна компания в Обединеното кралство със седалище на летище Лондон Лутън с първия полет сред Лондон и Букурещ.

През последните седмици Wizz Air към този момент пусна и над 30 нови нискотарифни маршрута по своята европейска мрежа, като пет от новостартиралите маршрута са от българската столица. От 25 март до 27 март тази година самолетната компания добави четири от най-слънчевите дестинации в Европа – Ница, Лисабон, Малага и Атина, към софийската си мрежа, а в края на април Виена се причисли към дестинациите на Wizz Air от Варна.

*Отстъпката се ползва за цените на билетите, в това число всички засължителни и един дребен ръчен багаж. Отстъпката е годна единствено за нови резервации, направени на wizzair.com или посредством мобилното приложение на 18 и 19 май.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР