Within the Cosmos е един от многото любопитни проекти в

...
Within the Cosmos е един от многото любопитни проекти в
Коментари Харесай

Within the Cosmos черпи вдъхновение от Стар Трек и Deus Ex

Within the Cosmos е един от многото любопитни планове напоследък в света на sci-fi жанра.

Наскоро разработчикът на играта Франсоа Дюбоа приказва в изявление за OnlySP за основните музи зад основаването на Within the Cosmos. Deus Ex и филмовите серии за „ Стар Трек “ са посочени от Дюбоа като основни вдъхновители на играта.

„ Бих споделил, че най-голямото ентусиазъм са „ Стар Трек “ и мисля, че историята и средата на деяние ще отразят точно това. Аз обичам FPS RPG жанра, тъй че и Deus Ex играе също голяма роля, както и Fallout: New Vegas. Това са двете най-любими FPS RPG игри, които обичам извънредно доста. Но дружно с това, въздействие са ми оказали и игри, като Halo и Mass Effect, които са спомогнали доста играта да придобие типа, в който е “, добавя Дюбоа.

Within the Cosmos излиза на първи август и звучи много познато. Годината е 2278, а човечеството е на ръба на заличаването. Вие сте един от 500-те индивида, изпратени от Космическата организация на Обединената Земя. Поставени в положение на криогенен сън, вие пътувате до Берит II, отдалечена от планетата ни система, която да приюти останалата част от човечеството, което води война, която знае, че не може да завоюва. Веднъж пристигнали обаче, незнаен зложелател открива огън по екипа ви, а вие би трябвало да откриете кой е той и за какво ви атакува.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР