„When love is forever“ (Когато любовта е завинаги). Това написа

„When love is forever“ (Когато любовта е завинаги). Това написа ...

Преслава пяла на сватбата на Цеци Красимирова.


„When love is forever“ (Когато любовта е завинаги). Това написа Преслава във Facebook и публикува снимка с Цеци Красимирова, за чиято сватба се говори през последните няколко дни.

Оказва се, че попфолк певицата е пяла на сватбата на бившия модел и Майкъл Струмейтис, състояла се на 12 май в Каталуния.

Изпълнителката качи видео от грандиозното празненство. В него тя изпълнява песента „Лъжа е“, а булката, младоженецът и гостите танцуват на дансинга.

Преслава е била само част от богатата програма. За младоженците са пели още Тримата тенори и Звезди от „Ахат“. Танцьорите от ансамбъл „Българе“ пък са изненадали гостите с традиционни български хора и хореографии.

Цеци Красимирова каза „ДА“ на Големия Майк

След партито тя показа в социалната мрежа лукса в хотела, в който е отседнала и се пошегува, че вече ще си купува по-големи дрехи, за да не ѝ личи, че си похапва.

Кумове на Цвети и Големия Майк са били стилистката Вили Боршукова и комедийният актьор Джон Струмейтис.

 
Вижте тази публикация в Instagram.
When love is forever ❤️ #preslava #cecikrasimirova #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #bridesmaids #happy #happiness #when #love #forever #smiles #ceremony #romance #marriage #weddingday #instawed #instawedding #party #congrats #congratulations

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на Май 14, 2019 в 6:24 PDT

Източник: tialoto.bg