WhatsApp въведе нова функция, която позволява на потребителите бързо да

...
WhatsApp въведе нова функция, която позволява на потребителите бързо да
Коментари Харесай

WhatsApp въведе видеосъобщения с дължина до 60 секунди

WhatsApp вкара нова функционалност, която разрешава на потребителите бързо да изпращат къси видеосъобщения с дълготрайност до 60 секунди. Функцията е сходна на съществуващите гласови известия и ще бъде налична за всички консуматори на приложението през идващите седмици.

Според WhatsApp късите видеосъобщения ще се възпроизвеждат автоматизирано без тон, когато получателят отвори чата. Това е за разлика от гласовите известия, които не се възпроизвеждат автоматизирано и могат да бъдат с случайна дължина. Можете да изпратите видеосъобщение, като докоснете иконата на съществуващо гласово известие, с цел да го поставите във видеорежим.
-->
WhatsApp от дълго време предлага опция за изпращане на видеоклипове, само че новата функционалност за къси видеосъобщения опростява процеса, като го прави по-бърз и непосреден. Ако видеосъобщенията работят по същия метод като гласовите известия, които съществуват единствено в границите на приложението, те би трябвало да оказват помощ да избегнете претрупването на галерията на смарт телефона си с къси видеоклипове.

Функцията за видеосъобщения стартира да се популяризира от WhatsApp на платформите iOS и Android най-малко от предишния месец, а WhatsApp съобщи в изказване, че функционалността ще бъде налична за всички консуматори през идващите седмици.

Иновацията на WhatsApp за функционалност за бързо изпращане на къси видеосъобщения може да бъде забележителна стъпка в улеснението и ускоряването на обмена на информация сред хората. Тя би могла също по този начин да спомогне за повишение на ангажираността на потребителите на WhatsApp, защото те получават още един комфортен инструмент за връзка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР