Western & Southern Open, осминафиналГригор Димитров/Андрей Рубльов – Марсел Гранойерс/Орасио

...
Western & Southern Open, осминафиналГригор Димитров/Андрей Рубльов – Марсел Гранойерс/Орасио
Коментари Харесай

Димитров и Рубльов отново загубиха от Гранойерс и Себайос


Western & Southern Open, осминафинал

Григор Димитров/Андрей Рубльов – Марсел Гранойерс/Орасио Себайос 3-6, 3-6

Григор Димитров и Андрей Рубльов завършиха присъединяване си в конкуренцията на двойки в Синсинати след загуба от поставените под №2 Марсел Гранойерс и Орасио Себайос. И двата сета започнаха равностойно, само че в последна сметка испанско-аржентинското дуо съумя да откри надзор върху играта и да запише втори следващ триумф над Димитров и Рубльов, откакто предходната седмица ги отстраниха на същата фаза и в Монреал.

В първите шест гейма никой от тимовете не съумя да стигне до късмет за пробив, само че преди третата отмора в сета това се промени. Гранойерс и Себайос реализираха цялостен поврат, след което записаха още един брейк и взеха преднина в мача след 6-3.

Противно на развиването на играта, вторият сет стартира по-добре за Димитров и Рубльов, които пробиха за 2-1. Гранойерс и Себайос обаче незабавно върнаха брейка и поведоха в резултата, преди българо-руският тандем да възвърне равенството при 3-3. Също както и в миналата част обаче вторите сложени приключиха сета със серия от три следващи извоювани гейма, оформяйки крайното 6-3, 6-3 след 68 минути на корта.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР