Warna. Обновеният Център за обучение по пожарна безопасност във Варна

...
Warna. Обновеният Център за обучение по пожарна безопасност във Варна
Коментари Харесай

Ректорът на Академията на МВР доц. д-р Неделчо Стойчев: Обновеният Център за обучение по пожарна безопасност във Варна е най-модерен от всички в страната

Warna. Обновеният Център за образование по пожарна сигурност във Варна към този момент е най-модерният в страната след главен ремонт за енергийна успеваемост. Това разяснява ректорът на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент доктор Неделчо Стойчев при откриването на центъра, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . По думи на доктор Стойчев и останалите три центъра за образование на служители на реда би трябвало да бъдат реновирани, към този момент обаче няма планувани средства за това. Академията на Министерство на вътрешните работи разполага с един от най-модерните образователни полигони за пожарна сигурност, които са на над европейско равнище, добави той. Д-р Неделчо Стойчев означи също, че Академията разполага с една от най-модерните лаборатории по криминалистика, а занапред ще се влага още в полицейските центрове в страната.
В момента в Академията на Министерство на вътрешните работи се образоват 120 души за служители на реда и към 35 души за пожарна сигурност и отбрана на популацията.
Диана СТОЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР