Вземи ми болката, вземи ми любовта“, изпяха в дует и

...
Вземи ми болката, вземи ми любовта“, изпяха в дует и
Коментари Харесай

Галена направи фурор зад граница, хиляди пяха заедно с нея

" Вземи ми болката, вземи ми любовта “, изпяха в дует и на чист български език двете грандами на поп-фолка от България и Сърбия Галена и Теа Тайрович.

Миналата седмица звездите направиха общо дуетна ария наречена " Абракадабра “, с която " скриха шапките “ на всички фенове на балканския темп. Само за три дни след стартиране на завладяващия й клип песента доближи близо 1,5 милиона гледания.

Двете знойни хубавици извършиха стадион " Ташмайдан “ в сръбската столица Белград и зарадваха хиляди почитатели, пристигнали да ги гледат и пеят с тях. С първото осъществяване пред аудитория певицата разтресоха парка, в който се намира стадиона.

Не можем да се похвалим, че постоянно родните ни реализатори се радват на покана и такава любов от страна на непознатата аудитория. Галена съумя с помощта на чара и гения си.

На стадиона Галена и Теа бяха с впечатляващи палави и лъскави ансамбли, показващи задоволително от съвършените им тела, покачени на обувки с отворени пръсти и 20 см токчета, пише  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР