Взех много трудно днешното решение и пожертвах справедливите си емоции

...
Взех много трудно днешното решение и пожертвах справедливите си емоции
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ще гласувам за правителството, макар да взех решението много трудно

" Взех доста мъчно днешното решение и пожертвах справедливите си страсти си в името на България, само че ще гласоподавам за държавно управление ". Това съобщи доайенът на 49-ото Народно заседание Вежди Рашидов от парламентарната естрада.

" Както за доста от вас, по този начин и за мен, този избор беше доста сложен. В новото държавно управление има хора, които бих подкрепил постоянно, само че и хора, които в никакъв случай не бих подкрепил. Емоциите са едно, а разсъдъкът - напълно друго. Днес се постанова да загърбим доста неща и да проявим разсъдък. Като ръководител на 48-ото Народно събрание и като доайен при откриването на този парламент, аз бях индивидът, който настоятелно ви молеше за разсъдък. Когато ме избрахте за ръководител на предходния парламент, ви споделих, че ние сме тук само с цел да работим, спорим да търсим правилния пъти и да излезем с вярно решение ", уточни той.

Рашидов съобщи, че ще поддържа кабинета, с цел да се успокоят пристрастеностите, да се откри баланс и обществото да си отдъхне от безкрайната серпантина от избори и разпад на държавността.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР