Ставаме свидетели на разпад на статуквото и на панически зле

...
Ставаме свидетели на разпад на статуквото и на панически зле
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ставаме свидетели на кадифен държавен преврат

" Ставаме очевидци на разпад на статуквото и на под паника зле прикрити опити до да бъде съхранено с цената на какъвто и да е било компромис ", съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов от парламентарната естрада.

" Свидетели сме на началото на един очистителен развой - дали това ще стане, зависи от българския народ, тъй като съгласно Конституцията той е господарят на България ", съобщи той.



Лидерът на " Възраждане " дефинира протичащото се като " кадифен държавен прелом ".

" Може би за нашата страна е първият сходен случай, само че надалеч не е първият в международен мащаб и който майсторите на тези кадифени държавни преврати от посолството на Съединени американски щати са провеждали на доста места ".

Костадинов е на мнение, че поради дейностите на политическия хайлайф през последните седмици народът е трансфорат в гостенин на личния си дом. Според него шефовете на службите са изнесли потресаващи обстоятелства по време на чуването им в Народно събрание:

" Хора, които трябваше да бъдат задържани на секундата по-късно чуване, в този момент сега се канят да ръководят страната. Хората, които споделиха, че се съгласуват назначенията на бъдещите шефове на службите с посолството и са получили утвържденията на посолствата, сега желаят да ръководят ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР