Взаимността в една връзка е може би най-същественото. Ако не се

...
Взаимността в една връзка е може би най-същественото.
Ако не се
Коментари Харесай

Ако той прави тези пет неща, не ви уважава

Взаимността в една връзка е може би най-същественото.
Ако не се чувствате разбрани от колегата, в случай че изпитвате подозрения в неговите усеща, това нормално не приказва добре за общото ви бъдеще.
Взаимното почитание е главният дирек, който крепи връзките сред двама души и в случай че усещате, че този дирек не е постоянен, добре е да помислите по какъв начин да го укрепите. Ето някои примерни знаци, които демонстрират дали сътрудникът ви ви почита задоволително.

Не ви слуша, до момента в който говорите
Всички сме чували вицове и занимателни истории за бъбривостта на дамите. Да, ние обичаме да приказваме и от време на време може би прекаляваме, само че това е част от нас и мъчно би могло да се промени. Затова, в случай че индивидът до вас, който споделя живота ви, изпитва почитание към вас, то той ще ви слуша, без значение дали му е най-интересното нещо на света. Ако постоянно забелязвате, че сътрудникът ви е заплеснат и не ви слуша, до момента в който говорите, може би не изпитва същото въодушевление и почитание към вас, както вие към него.

Държи се иронично по отношение на роднините и приятелите ви
Поведението на вашия сътрудник по отношение на околните ви и приятелите ви приказва доста повече, в сравнение с стотици изречени думи като „ Обичам те “. Ако той/тя се държи иронично, демонстрира скука, когато е в компанията на вашето семейство или непосредствен другарски кръг, това е сладкодумен знак, че не ви почита задоволително. 

Контролира всичко, обвързвано с вас и връзката ви
В една връзка нещата рядко са поравно и това е напълно естествено. Единият от сътрудниците е по-инициативен, по-активен, до момента в който другият е по-пасивен или интровертен и в това няма нищо неприятно. Различни хора сме, в това се крие очарованието на света. Но в случай че забележите, че сътрудникът ви е фанатик на тематика надзор и желае да дава отговор за всяко нещо, обвързвано с връзката ви, това може да е симптом на задоволително почитание към вашата персона, даже съмнение. А доверието сред двама души е съществена част в една уравновесена връзка.

Груб е
Дори и най-малкият симптом на прочувствено или физическо принуждение е пренебрежение. Уважението е това, което не наранява възприятията и предизвиква болежка.

Не се допитва до вас, когато прави проекти
Общите проекти и фантазии са най-приятната част в една връзка. Да имаш общи желания с индивида, който обичаш, е толкоз съкровено и същинско. Но в случай че обичаният ви човек не споделя своите проекти с вас, не се допитва, а напряко ги реализира, без да се замисли за вашата реакция, това приказва, че може би не ви почита и не цени връзката ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР