Взаимните обвинения между ВМРО и Атака бяха основно за резултатите

...
Взаимните обвинения между ВМРО и Атака бяха основно за резултатите
Коментари Харесай

Пак напрежение в малката коалиция

Взаимните обвинявания сред Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака ” бяха главно за резултатите от евроизборите
Нови кавги и тежки обвинявания в изборни операции измежду „ Обединените патриоти ”. Според „ Атака ” Вътрешна македонска революционна организация си купили мястото във властта за 3 милиарда лв.. Волен Сидеров засяга парите, които България вероятно ще даде за изтребителите F16 от Съединени американски щати.

От Вътрешна македонска революционна организация към този момент оповестиха, че желаят проверка на управническото съглашение. Отговорът от „ Атака ” не закъсня. Волен Сидеров съобщи, че в случай че има проверка, тя би трябвало да стартира от Министерството на защитата.



Резултатът от евровота провокира разкол измежду „ Патриотите ” и по този начин към този момент десети ден. 

„ Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай не са взимали повече от 1%, другояче щяха да имат независима група ”, съобщи Волен Сидеров.

„ Могат да си ревизират техните резултат и в секции на разнообразни места - изключително където живеят роми ”, отвърна Юлиян Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Да се оправят „ Атака ” и Вътрешна македонска революционна организация. Нивото на взаимоотношения стартира да пада сред сътрудниците ”, разяснява Валери Симеонов, НФСБ.

От Вътрешна македонска революционна организация към този момент желаеха проверка на управническото съглашение. Мотивът - нямало разговор повече от 6 месеца. Днес обаче последва нова патриотична офанзива. 

„ Като се приказва за проверка, не е неприятно проверката да стартира от Министерството на защитата ”, съобщи Волен Сидеров.

Според него имало връзка сред високия резултат за Каракачанов и договорката за новите изтребители с американците.

„ Покупката на американските самолети, движена от господин Каракачанов, ще коства 3 милиарда на българския поданик, против което договорката е партията на Каракачанов да бъде припозната като единствена в това патриотично пространство ”, съобщи Волен Сидеров.

„ Ако някой да твърди сходни безумия - или завижда, или не е в час с политиката ”, отговори Юлиян Ангелов.



Към момента НФСБ излиза чиста от спора. Партията на Валери Симеонов нямало да вземе страна, не виждала и в бъдещето.

„ Не съм добър анализатор и вещател. Не мисля, че резултатът на патриотите е определящ за изборите. Защо всички гледат резултата на патриотите, за какво не погледнете Движение за права и свободи ”, попита Симеонов.

Едно е несъмнено, все още всички виждат цялостен мандат



„ Не знам дали може са продължи да съществува в този си  тип и при тези условия. Бях моторът на такава коалиция. Дали между тях ще бъдем коалиция, или ще бъдем три обособени съставни елементи? Може да се изкара мандатът, без да се прегръщаме и целуваме ”, счита Волен Сидеров.

„ Правителството се оправя обичайно. Ако някой има различен проблем- да го взема решение ”, съобщи Юлиан Ангелов.

От ГЕРБ също не виждат проблем, само че и не разясняват тематиката в елементи. Запитан дали ръководството е устойчиво Тома Биков съобщи, че е.

Кога и дали ще има съдружен съвет - към момента не е ясно.

В момента излизането на която и да е политическа групировка от огромното ръководство, може да заплаши обезпечаването на болшинството в пленарна зала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР