Вярвате или не, комарите имат своето ценно място в природата,

...
Вярвате или не, комарите имат своето ценно място в природата,
Коментари Харесай

Как можем да се предпазим от ухапвания от комари?

Вярвате или не, комарите имат своето скъпо място в природата, защото служат за храна на множеството птици, някои бозайници и на известна част от по-големите инсекти. Но, що се отнася до индивида, всеобщото мнение е, че това са дребни гадинки, основани, с цел да ни вбесяват в горещите летни нощи. Затова сме длъжни да намерим способи, с които да се оправим с този проблем.

Американският център по надзор и предварителна защита на болестите (CDC) разгласява някои скъпи препоръки, които касаят освен тези от нас, които не имат намерение това лято да отидат по-далеч от бабината къща, само че и всички, които възнамеряват да посетят някоя екзотична дестинация, където неудобството от захапване би могъл да се окаже най-малкият проблем.

Най-ефективната отбрана несъмнено идва от фармацевтичните компании, които през годините са създали не един от два продукта, отблъскващи комарите. На пазара има десетки репеленти, които, стига да не използваме за напръскване в очите и устата, могат да ни обезпечат часове отбрана даже на открити пространства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР