Вярването, че алкохолът действа като някаква любовна отвара, съществува от

...
Вярването, че алкохолът действа като някаква любовна отвара, съществува от
Коментари Харесай

Секс, алкохол и няколко мита за това как влияе на жените и мъжете

Вярването, че алкохолът работи като някаква любовна запарка, съществува от епохи. Общоприето разбиране е, че алкохолът ни отпуска, възбужда и ни приготвя за деяние.
Но дали алкохолът в действителност има резултат на афродизиак? Пиенето ще усъвършенства ли оргазма ни? Ето по какъв начин алкохолът в действителност въздейства на нашето полово предпочитание, възбуденост и показване, съгласно Health Line. 

Възбудата
При дамите:
Когато сме възбудени, тялото ни се приготвя за сексуален акт, като усилва притока на кръв към гениталиите, което ги кара да се подуват и самосмазват. Прекомерното пиянство нормално стопира тези физиологични реакции и пречи на вагиналната мокрота, което води до търкане и дискомфорт.

При мъжете:
Алкохолът въздейства на способността ни да получим и поддържаме ерекция. Редовното пиянство на прекомерно огромно количестви може също да аргументи трайно увреждане и еректилна дисфункция.
Ето по какъв начин въздейства алкохолът на дребния ни другар:
- Намалява притока на кръв към пениса
- Повишава ангиотензина, хормон, обвързван с еректилна дисфункция
- Потиска централната нервна система

Щастливият край
При дамите:
Въпреки че едно пиво няма да попречи на притока на кръв там долу, едно пиво допълнително ще има физиологично, когнитивно и поведенческо влияние, което може да аргументи провокирана от алкохола оргазмена дисфункция. Това значи повече време за постигане на кулминационната точка и по-малко интензивни оргазми. Ако въобще сме в положение да реализираме подобен. Ако задачата ни е да получим оргазъм, без значение дали с сътрудник, или с мастурбация, по-добре да заобикаляме прекаляването с чашките.

При мъжете:
Малко евентуално е няколко напитки да ни попречат да еякулираме, само че пиенето на прекомерно алкохол доста е в положение да го направи.  Прекомерното пиянство нормално предизвиква забавена еякулация, която лишава повече от 30 минути. И в случай че някои търсят тъкмо този резултат (с цел по-продължителен сексуален акт), то при други е допустимо даже въобще да не се стигне до еякулация. И сигурно това не е задачата ни. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР