Вярвам в добрите намерения на Слави. Това не е човек,

...
Вярвам в добрите намерения на Слави. Това не е човек,
Коментари Харесай

Дилов-син каза защо теорията на Петков за Слави издиша жестоко

Вярвам в положителните планове на Слави. Това не е човек, който ще седне да взима пари. Опитът на Кирил да го зашие към някакъв „ Капитан Андреево “ е извънредно презрян.

Това съобщи в ефира на Нова тв депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син за Трифонов и абсурда сред Има Такъв Народ и Политическа партия. Той посочи, че не е политолог, само че може да твърди, че познава безпределно добре Трифонов и двамата са имали по-близки връзки в предишното, което не е загадка за никого.

" Такъв вид далавераджийско мислене не му е присъщо. Той ще направи други неточности и ще ги направи. Той не е подобаващ за политик, тъй като не е еластичен. Ако Има Такъв Народ съумеят да се стимулират добре, могат да получат сериозен подтик ", безапелационен е той.

" Защо мафията да напуща властта? Тя би стояла в Народното събрание до последно. Теорията на Петков издиша, тъй като той стартира да скача на Има Такъв Народ, откакто те го изобличиха и оставиха “, сподели Дилов-син.

Той призна, че се радва на всевъзможни митинги, тъй като това значело, че няма равнодушни хора.

„ Към края му се демонстрираха организационни детайли. Част от хората бяха проведени, имаше и такива, които не бяха. Протест против опозицията е нещо занимателно “, сподели политикът.

Според него митингът е бил откровен и хората имат право да са ядосани: „ Нямат право обаче хората да гонят политици, тъй като в този момент Коцето ще докара неговите “, сподели той.

„ С Възраждане би трябвало да се спори и да се побеждават на избори, а не на улицата. Те са като „ Атака “ – към 10% от българския народ. Не може да ги жигосваме, а оборваме с обстоятелства. Може да ги оборваме с духовитост “, съобщи Дилов-син.

" Беше изпусната година-година и половина в една набрана инерция. Бяхме понатиснали македонците. После това говорене на две и повече писти, което направи Петков, докара до този безпорядък. Ще употребявам метафора – македонците са наш по-малък брат, който не ни харесва – наскърбява ни, носи ни облеклата (взима ни историята), обува ни обувките. Как постъпва по-голям брат? Ще му забрани да върви на учебно заведение (ЕС) ", запита той.

Мисля, че френското предложение ще пропадне, само че не мисля, че вратите са затворени и в противен случай, считам, че ще има отрезвяване в политиката, само че за това е потребност непоклатимост, която Кирил и Асен не могат да предложат “, приключи той.

" Ще посрещнем октомври с 40% инфлация. Ще се съберат гласове да падне държавното управление, само че няма събрано болшинство. Пазаруването на депутати върви със страшна мощ. Премиерът Петков непосредствено даде обещание места в листите на напусналите Има Такъв Народ. Партията на Слави няма никакъв късмет за новия парламент. Това е най-некадърното ръководство в България за последните 30 години във всяка една област ", счита той

По думите му Демократична България също имат виновност за обстановката. " Христо Иванов направи комисия за конституционални промени без членове на опозицията. Така тя бе мъртвородена ", счита той. И добавя, че свалянето на ръководителя на Народно събрание не е оценка за персоналните му качества, а за неприятния парламент.

" Искрено се надявам това държавно управление да не оцелее, тъй като е нездравословно. Рядко има мафия в Народното събрание, тъй като това е законодателна власт. Тук думата не е уместна, по-скоро е образец. Може да има лобистки практики. Виждаме пълзящ прелом, проведен от самите ръководещи, от покъртителната им несръчност и некадърност да вършат каквото и да е ", уточни той. И добави, че президентът е изкарала Политическа партия на политическата сцена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР