Вярвам, че смесването на двойките - българи и цигани -

...
Вярвам, че смесването на двойките - българи и цигани -
Коментари Харесай

Азис: Ромско-български семейства са пътят към интеграцията

" Вярвам, че смесването на двойките - българи и роми - е най-силният и бърз метод да бъдем интегрирани към това общество. Така ще се научим да вървим на учебно заведение, по този начин ще се научим да работим. "

Това разяснява поп-фолк изпълнителят Азис пред Нова ТВ по мотив новата си ария " Циганче ". Клипът към песента разказва за обич сред мъж ром и бяла жена, като в функциите са самият реализатор и певицата Рут Колева.

Според текста тя се срами от обстоятелството, че е влюбена в него. " Защо от всички криеш, че обичаш черното, момчето скъсано, бедното? Недей да се срамуваш от моя цвят на кожата, какво ще кажат хората ", пее в нея Азис. " Живееш все едно няма ме - за какво ме криеш като че ли съм извънредно закононарушение? "

Клипът в YouTube към този момент е събрал към 1 млн. и 300 хиляди гледания, като провокира редица мнения в обществените мрежи. В изявлението Азис съобщи, че се надява ромите да чуят посланието му, защото " българите ще ме схванат елементарно ".

" За мен един от методите да бъдем интегрирани в това общество, измежду белите хора, е да се смесим с тях. Кръвта би трябвало да се смеси - имам вяра, че смесените двойки ще докарат триумф на тази концепция. Ще доведат след себе си супер готини неща ", разяснява той. " Вярвам, че кючекът би трябвало да се придвижи в българския дом и националната музика - в циганската къща ".

Според него даже обществото да си мисли, че към този момент е " над нещата ", хората всеобщо към момента считат, че това е неестествено. На въпрос дали неговото дете е циганче, Азис отговори:

" Вероятно, щом аз съм бащата, е циганче. Но то няма тези цветови проблем и имаше щастието да се роди платинено русо и да остане такова. Да, ще си откри по-лесно работа. "

Азис още съобщи, че няма за цел да провокира скандал, а песента е написана седмица, откакто самият той е бил отритнат от човек, въпреки и " не преднамерено ". 

" Не ме боли, дори леко се засмях и продължих да си правя работата, тъй като аз отново настоявам, че постоянно черният остава черен. Никога няма да бъде бял ", коментира той.

На въпрос за какво е избрал тъкмо Рут Колева да взе участие в клипа, той отговори, че е и тъй като е знаел, че ще провокира остри реакции, и тъй като доста я харесва като човек.

" Просто е Рут Колева и тя въплъщава всичко това, което не съм аз - бяла е, занимава се с просвета ", добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР