Вярно е, че връзката на Емануела и Мартин Николов -

...
Вярно е, че връзката на Емануела и Мартин Николов -
Коментари Харесай

ВЕЧЕ СТАВА ЖАЛКА: Емануела се подигра грозно с майката на Елвиса, той е отвратен!

Вярно е, че връзката на Емануела и Мартин Николов - Елвиса продължи много време, години наред, само че когато нещо завърши, би трябвало да се оттеглиш с достолепие. Не знаем дали Емануела познава смисъла на тази дума, по-скоро не... тъй като откогато скъсаха с Елвиса, той се държи на равнище, за разлика от нея.

Припомняме, че Емануела не спря да злобее против него и да сипе хули, обиди и квалификации за Мартин в нета, пробвайки се да го унизи. Дори го изкара с шизофрения, по времето, когато той беше в " Игри на волята ", само че не й се получи, тъй като феновете пък всеобщо го харесваха и адмирираха.

Поведението на чалгарката е ясно - още не е не запомнила Елвиса и прави детски нелепости в опити да си го върне посредством заяждане, само че уви - той е завършил с нея изрично.

Разяждана от ревнивост и болежка, Емануела реши да удари още по-грубо - като обиди брутално майка му в песента си " Свекървище ". Е, не се прави по този начин. Близки до Елвиса обявиха, че той бил мощно погнусен от някогашната си и малко му оставало да отиде и да я заплюе в лицето. После обаче си дал сметка, че няма смисъл да се занимава с лице, което не може да проумее нищо.

" Ема го загуби и като другар, а Мартин е и можеше да й бъде добър другар. Уви, като си тъпа, това е за непрекъснато ", разясняват източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Елвиса Емануела Мартин Николов Елвиса Емануела и Елвиса Емануела и Мартин Николов Елвиса Игри на волята
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР