Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Вторник, 27 октомври – Марс е все още ретрограден

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Вторник, 27 октомври, - Ден на Марс, който е към момента назадничав.

Представителите на зодия Овен ще имат пречки и компликации в бизнеса, като начинанията им могат да се забавят. Те могат да имат и неприятности с висшестоящи. От друга страна Козирозите и Овните могат да стартират нов бизнес - нещо, с което не са се занимавали до в този момент. Денят ще е удобен за хората от сферата на строителството и финансите, както и за тези, които имат инженерни специалности или са политици.

Успех ще имате тези, чийто бизнес изисква сила, самостоятелност и храброст. В този ден доста хора ще се нервират от рутината и ще им е мъчно да вършат взаимни отстъпки. Успехът ще е във ваши ръце, в случай че съумеете да канализирате силата си и сте търпеливи. Много хора ще са раздразнителни и ще избухват. Везните може да имат проблеми с сътрудниците си, които ще са по-нервни в този ден.

Добре е да сте дисциплинирани и да проявявате неизменност. Не се изнервяйте, в случай че не постигате незабавни резултати. Може да прекалявате в доста неща и у вас да се прояви неодобрение или отвращение. Трябва да сте сигурни, че добре сте се прицелили в постигането на задачите си.

Добре е също да синхронизирате времето си - по този начин ще постигнете повече триумфи. И имайте поради, че за всяко нещо си има време - нужна е по-голяма приемливост и дарба да подчиняваме волята си на другите. Доста хора може да имат податливост да наскърбяват другите и това ще пречи на партньорските им връзки.

Денят е подобаващ за спортни начинания, за насърчаване на бизнеса във военната промишленост.

Марс е в неприятни аспекти с Юпитер, Сатурн и Плутон . Те ще са дейни до края на годината и по света ще има недоволства, безредици, митинги. Тези аспекти се отразяват като гневни прояви и подтиснически прояви. Хората, които се занимават с политика, би трябвало да имат поради, че обществото е извънредно сензитивно по повод своите права, свободи и живот.

Успех ще имат тези, които работят в областта на обслужването или оказват помощ на други с активността си. Успехи ще имат артисти, медици, моряци, хората в петролната промишленост.

Рибите и Раците могат да възнамеряват с леко сърце пътуванията си – те ще се осъществят сполучливо. За тях денят е удобен за водене на правосъдни каузи, за осъществяване на банкови интервенции и за приключване на всякаква работа в държавната администрация.

Хубав ден за започване на лечебни процедури, които целят възобновяване на здравето. Най-хубавият час през днешния ден е от 11.15 часа до 12.05 часа , тъй като се ръководи от Слънцето и е подобаващ за всевъзможни инициативи в най-различни сфери.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР