Вуду магията набира все по-голяма популярност в страната ни. До

...
Вуду магията набира все по-голяма популярност в страната ни. До
Коментари Харесай

Българи все по-често търсят помощта на вуду магьосници

Вуду магията набира все по-голяма известност в страната ни. До наскоро тези страховити афроамерикански практики бяха напълно непознати за нашенците, само че наподобява, че през последните години от ден на ден българи да решили да се извърнат към тях по-една или друга причина. Това издават хора, сблъскали се с тях.

Вуду религията се заражда измежду робите в Хаити и с течение на времето се популяризира в Съединени американски щати, Доминиканската република и разнообразни страни в Африка. Нейните корени са свързани с шаманизма. До образуването ѝ води смесването на афрокултурата и някои католически знаци.

Повечето хора свързват вуду ритуалите с черни магьоснически способи, само че истината е, че самата вяра съставлява система от вярвания и традиции, посредством които може да се повлияе на природата и да се реализира благополучие в мечтаната област.

За жал обаче, значително нашенци търсят контакт с вуду магьосници като че ли най-много, с цел да навредят на някого или да му отмъстят за нещо. Така да вземем за пример се е случвало засегнати дами да пожелаят злото на дамата, която е отмъкнала обичания им мъж.

 вуду кукла

Тогава те търсят помощ от отдадени във вуду тайнството, които вечно да пресечен връзката сред прелюбодейците и даже да им навредят здравословно. Други пък се обръщат към мистичните афроамерикански практики, с цел да се снабдят с материални богатства и за нула време се снабдяват с парцели, къщи, коли и други

За инцидентния си допир с вуду ритуали свидетелстват и хора, които въобще не са се интересуват от тази вяра. Млади българи споделят, че нееднократно са попадали на мистериозни плетени кукли, захвърлени на улицата, които ни минимум не наподобяват на детска играчка и явно са били употребявани точно в някаква отрицателна процедура. Същите настояват, че са чували за магьоснически общества, образувани на територията на София, Варна, Велико Търново и други по-големи наши обитаеми места.

Вуду магиите обаче не са за всеки и най-много за дилетанти. Ако човек не е осведомен добре с тяхното естество, може да навлече съществени беди освен на близките, само че и на себе си, предизвестяват магьосници.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР