Второто издание на фестивала Disco Music Fest: Back to the

...
Второто издание на фестивала Disco Music Fest: Back to the
Коментари Харесай

East 17, SNAP!, No Mercy и Dr. Alban ще ни радват в Пловдив

Второто издание на фестивала Disco Music Fest: Back to the `80s (`90s), зависещ на диско музиката - една ера, която е оставила трайна и незабравима диря в музикалната просвета на три генерации, ще забележим и чуем емблемите на диско музиката – East 17, SNAP!, No Mercy и Dr. Alban.

Датите са две - 23 и 24 юни 2024 година, в които Летният спектакъл в парк " Бунарджика " ще се трансформира в неповторима дискотека навън, а легендите ще нажежат сцената, ще взривят публиката, като я провокират да танцува, да пее и да се забавлява. И това е напълно несъмнено.

Началото и в двете вечери е от 20:30 часа. За положителното въодушевление на публиката ще се грижи и DJ празненство под звездите.

Старт на фестивала на 23 юни ще дадат SNAP! и East 17. Втората вечер, 24 юни, ще продължи с присъединяване на No Mercy и Dr. Alban.

Disco Music Fest: Back to the `80s (`90s) още с първото си издание през 2023 година безусловно взриви публиката в две следващи вечери на Античния спектакъл с обичаните шлагери на международно известния дует La Bouche и невероятните Kool & The Gang.

Въпреки проливния дъжд, нищо не попречи на възторжената атмосфера, в която хиляди пловдивчани и посетители от разнообразни генерации се потопиха, пеейки " Cherish " дружно с именитите музиканти, наслаждавайки се на неповторимо шоу и тон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР